Matkurs og vinkurs

Winedinner 18. september i Oslo

Nyt spennende spanske viner i harmoni med mat på SKAAL
Foto: (DGLimages, Istock)

Nyt spennende spanske viner i harmoni med mat på SKAAL

Bli med på en unik mulighet til å lære mer om biodynamisk vin kombinert med førsteklasses mat fra kokkene på SKAAL Matbar.
05 September 2023 - 10:08

Vi har gleden av å inviterer til en kulinarisk aften den 18. september. SKAAL presenterer stolt en deilig meny bestående av 8 sesongbaserte småretter kombinert med 6 glass biodynamisk vin fra den anerkjente vinprodusenten Costador. Gled deg til en harmonisk forening av enestående viner og deilig mat.

Med base i Catalonia-regionen i Spania har Costador oppnådd internasjonal anerkjennelse for sin dedikasjon til økologisk og biodynamisk vinproduksjon. Vinrankene, som er mellom 60 og 110 år gamle, dyrkes med kjærlighet. Costadors dyktige vinmakere bruker en unik blanding av tradisjonelle teknikker og moderne innovasjon for å skape sensasjonelle viner. Vinene vekker ikke bare begeistring hos anerkjente restauranter og vinbarer, men også blant kresne vinelskere. Sortimentet til Costador omfatter en rekke druesorter, noe som gir vinene en distinkt regional karakter. Med fokus på kvalitet, bærekraft og nyskapning, er Costador en ledende produsent av biodynamisk vin hvor deres lidenskap skinner gjennom i hvert glass.

SKAAL er en nabolagsrestaurant i hjertet av Løkka. Kjent for sitt brennende engasjement for mat og drikke, er de det perfekte vertskapet for denne ekstraordinære matopplevelsen. Med lidenskap for sesongbaserte råvarer og spennende smaker fra ulike verdenskjøkken, med deres helt egen vri, er SKAAL et absolutt must å besøke for matentusiaster. Kokkene vil servere en nøye sammensatt meny som komplementerer de unike smakene i Costadors viner.

238EF7DB-229A-4F2C-9659-79763565F10F.jpeg [1.75 MB]
Lun atmosfære på SKAAL

Gjennom kvelden vil Marius Engan dele sin ekspertise og avsløre de unike egenskapene som gjør Costadors viner så eksepsjonelle. Som 17-åring dro Marius til Argentina for å bo hos en vertsfamilie og gå på skole. Fascinert av menneskene, kulturen og vinen (samt «nasjonaldrinken» Fernet og Cola) ble han værende i 2 år. Marius er utdannet sommelier fra Kulinarisk Akademi, og har tidligere arbeidet på Vinmonopolet, Hasle. Med spesielt interesse for spansk og fransk vin jobber han som produktansvarlig i Vin John. Vin John ble etablert i 2014 og er i dag en av de ledende importørene av økologiske og naturlige viner. Siden dag én har fokuset vært på små og uavhengige vinprodusenter, som jobber biodynamisk eller naturlig i prosessen med å fermentere druer til vin.

Marius Engen.jpeg [145.73 KB]

Marius Engan, produktansvarlig i Vin John

Allergi
Hvis du har allergier er du nødt til å melde i fra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde i fra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Kopi av Kopi av Uten navn (1080 × 1200 px) (680 × 800 px).png [61.26 KB]

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
+

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen

Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen
Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen

Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Denne tar litt tid, men det har de fleste på en søndag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
+

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen

Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her