Absolut satser med ny smak og reklame

Absolut spriter opp markedsføringen med ny reklamekampanje i USA. I annonsene er flasken fotografert på en måte som aldri tidligere er brukt i kampanjer for Absolut. Snart kommer også den sjette smaksvarianten, Absolut Vanilia
Redaksjonen
14 November 2002 - 01:00

Absolut har fortsatt stor suksess, og er verdens tredje største brennevinsmerke. Salget øker over hele verden, og vi utvikler markedsføringen vår som alltid, sier Bengt Baron, toppsjef i The Absolut Company.
 
De seneste årene har selskapet brukt mye tid og krefter på skifte distributør over hele verden. Nå som de nye distributørene er på plass, øker Absolut takten i markedsføring og produktutvikling.
 
Nærbilder av flasken
I månedsskiftet november-desember lanseres reklamekampanjen Absolut Heritage i USA. Fortsatt er det den berømte flasken som er helten, men for å få fram produktkvaliteten er flasken fotografert på en måte som er ny i annonser for Absolut.
 
­­­- Vår prisbelønnede kampanje skygger noen ganger for budskapet om at vodkaen er av høyeste kvalitet. Absolut framstilles av svensk vinterhvete og rent, friskt vann fra vår egen kilde. Destillasjonsmetoden er spesiell for å oppnå en ren vodka som likevel beholder sin kornkarakter. Disse argumentene vil vi løfte fram i Absolut Heritage-kampanjen, sier markedsdirektør Eva Kempe-Forsberg.
 
Vaniljevodka neste
I begynnelsen av neste år lanseres en helt ny smaksvariant: Absolut Vanilia. Varianten lanseres først i Sverige, USA og Canada. I utvalget finnes også Absolut Kurant og Absolut Peppar. Alle variantene av Absolut er markedsledere i sine segmenter på det viktige USA-markedet.
 
Absolut Vanilia er en naturlig utvikling av smaksporteføljen. Sist selskapet lanserte en ny smak var da Absolut Mandrin kom i salg i Norge i begynnelsen av 2000.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her