Altia selger VSD

Altia selger VSD

Finske Altia har solgt distribusjonsselskapet VSD Logistics både i Norge og Sverige.

Kjøper er det danske Skandinavisk Logistik AS (Skanlog). VSD skifter nå navn til Skanlog også i Norge. Ifølge en pressemelding omsatte VSD i fjor for 36,4 millioner euro. Selskapet hadde totalt 38 ansatte i Norge og Sverige.

Kjøpet skal godkjennes av Konkurransetilsynet i Norge.

Skanlog er basert i Danmark, hvor man har tolv forskjellige lageravdelinger. Selskapet er ledende aktør når det gjelder transport av vin og sprit i Danmark, med rundt 300 ansatte og en årlig omsetning på rundt 50 millioner euro.

– Vi ser store synergier gjennom dette oppkjøpet. Skanlog blir nå det første helskandinaviske logistikkselskapet innen vin og sprit. Det gir oss muligheter til å tilby såkalt one stop solutions i Skandinavia, sier Benny Winther som er eier av Skanlog.

Altia vil fortsatt benytte VSD/Skanlog som distributør av selskapets varer i Norge.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Spritprovokatørene

De er blitt kalt spritens svar på Noma og lager sterke dråper som utfordrer etablerte kategorier. Er det vodka, gin, whisky eller sake? Mikrodestilleriet Empirical Spirits i København har som mål å revolusjonere måten man brygger og destillerer på. Det er brennevin, men ikke slik du kjenner det. Les hele saken

Til toppen