Det er god grunn til å gratulere henholdsvis Terje Næss på Oro og kjøkkensjef Morten Halland på Annen Etage med den prestisjetunge utmerkelsen. Like god grunn er det til å påpeke at dette ikke er resultat av enmannsshow. Det hjelper lite at maten er perfekt hvis ikke alt det andre stemmer i restauranten. Her bør det drysse heder over hele mannskapet fra garderoben til servitørene og til vinkelner og restaurantsjef.Like hyggelig er det å notere at Bagatelle beholder sine to stjerner og at Le Canard, Statholdergaarden og Feinschmecker beholder sine en stjerne.
Annen Etage og ORO er tildelt én stjerne i Guide Michelin
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.
Les hele sakenVi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Superseriøs rock’n roll-rødvin
Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Knallkjøp til biffen
En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Gjør noe nytt med grillkyllingen
Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.
Les hele saken