Bransje

Vinmesse 22. mars

Smak over 300 viner fra 80 californiske produsenter

Smak over 300 viner fra 80 californiske produsenter

The Wine Institute of California og AmCham Norge inviterer deg til Grand Wine Tasting for HORECA og media den 22. mars i Oslo.
Jan H. Amundsen
10 Mars 2017 - 13:52

Velkommen til å oppdage flere enn 300 viner fra drøyt 80 vinprodusenter fra California. Flere av produsentene søker importører. Her er noen eksempler på viner i verdensklasse som vi presenterer på denne smakingen:

-Sparkling Blanc de Blancs fra North Coast

-Ikoniske cabernet sauvignon-viner fra Napa Valley

-Elegant Pinot Noir fra Santa Barbara

-Old Vine Zinfandel av druer fra 70 år gamle vinstokker fra Sonoma

Få mer kunnskap om Californias største røde vindrue: "Classic California Cabernet"

Vi arrangerer Masterclass, sammen med Christiane Schleussner, vinmakeren på Silver Oak Cellars og Claudia Schug Schütz, California Wine Education Ambassador. Vær oppmerksom på at antall plasser er begrenset.

 22 mars 2017

14: 00-15: 00 Masterclass "Classic California Cabernet"

15: 00-18: 30 Grand Tasting

Sted: Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter, Rosenkrantzgate 7, Oslo (inngang Kristian IV gate)

Del gjerne denne invitasjonen med andre kontakter i bransjen.

Registrer deg her

For informasjon kontakt Reija Andersson Tuomaala, Wine Institute of California, reija@californiawines.se, tlf. 46 709 85 05 85

Claudia Schug Schütz
California Wine Ambassador

Claudia er født og oppvokst i California i Napa Valley. Hennes far er Walter Schug, grunnlegger av Schug Carneros Estate. Hun bor for tiden i Tyskland og herfra arbeider hun med å fremme familiens viner i Europa samt utdanne HORECA og forbrukere som California Wine Institute Education-ambassadør. Hun har WSET Diploma, og arbeider for tiden med Master of Wine-kvalifisering.

 

Christiane Schleussner
Winemaker, Silver Oak & Twomey Cellars

Christiane Schleussner er den alle oppsøker på Silver Oak og Twomey Cellars når det gjelder å utforske nye teknologier, vinmaking og utstyr. I sin rolle som samarbeidende vinmaker på familieeide eiendommer siden 2003, er Christiane en svært praktisk, hands-on winemaker, med ansvar for å føre tilsyn med fire av fem av Silver Oak og Twomey sine fasiliteter. Før hun kom til Silver Oak, var Christiane vinmaker hos vinprodusenter som Sterling Vineyards, Marimar Torres Estate og Chalk Hill.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her