Bransje

Vinmesse 22. mars

Smak over 300 viner fra 80 californiske produsenter

Smak over 300 viner fra 80 californiske produsenter

The Wine Institute of California og AmCham Norge inviterer deg til Grand Wine Tasting for HORECA og media den 22. mars i Oslo.
Jan H. Amundsen
10 Mars 2017 - 13:52

Velkommen til å oppdage flere enn 300 viner fra drøyt 80 vinprodusenter fra California. Flere av produsentene søker importører. Her er noen eksempler på viner i verdensklasse som vi presenterer på denne smakingen:

-Sparkling Blanc de Blancs fra North Coast

-Ikoniske cabernet sauvignon-viner fra Napa Valley

-Elegant Pinot Noir fra Santa Barbara

-Old Vine Zinfandel av druer fra 70 år gamle vinstokker fra Sonoma

Få mer kunnskap om Californias største røde vindrue: "Classic California Cabernet"

Vi arrangerer Masterclass, sammen med Christiane Schleussner, vinmakeren på Silver Oak Cellars og Claudia Schug Schütz, California Wine Education Ambassador. Vær oppmerksom på at antall plasser er begrenset.

 22 mars 2017

14: 00-15: 00 Masterclass "Classic California Cabernet"

15: 00-18: 30 Grand Tasting

Sted: Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter, Rosenkrantzgate 7, Oslo (inngang Kristian IV gate)

Del gjerne denne invitasjonen med andre kontakter i bransjen.

Registrer deg her

For informasjon kontakt Reija Andersson Tuomaala, Wine Institute of California, reija@californiawines.se, tlf. 46 709 85 05 85

Claudia Schug Schütz
California Wine Ambassador

Claudia er født og oppvokst i California i Napa Valley. Hennes far er Walter Schug, grunnlegger av Schug Carneros Estate. Hun bor for tiden i Tyskland og herfra arbeider hun med å fremme familiens viner i Europa samt utdanne HORECA og forbrukere som California Wine Institute Education-ambassadør. Hun har WSET Diploma, og arbeider for tiden med Master of Wine-kvalifisering.

 

Christiane Schleussner
Winemaker, Silver Oak & Twomey Cellars

Christiane Schleussner er den alle oppsøker på Silver Oak og Twomey Cellars når det gjelder å utforske nye teknologier, vinmaking og utstyr. I sin rolle som samarbeidende vinmaker på familieeide eiendommer siden 2003, er Christiane en svært praktisk, hands-on winemaker, med ansvar for å føre tilsyn med fire av fem av Silver Oak og Twomey sine fasiliteter. Før hun kom til Silver Oak, var Christiane vinmaker hos vinprodusenter som Sterling Vineyards, Marimar Torres Estate og Chalk Hill.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her