Bransje

Vinmesse 22. mars

Smak over 300 viner fra 80 californiske produsenter

Smak over 300 viner fra 80 californiske produsenter

The Wine Institute of California og AmCham Norge inviterer deg til Grand Wine Tasting for HORECA og media den 22. mars i Oslo.
Jan H. Amundsen
10 Mars 2017 - 13:52

Velkommen til å oppdage flere enn 300 viner fra drøyt 80 vinprodusenter fra California. Flere av produsentene søker importører. Her er noen eksempler på viner i verdensklasse som vi presenterer på denne smakingen:

-Sparkling Blanc de Blancs fra North Coast

-Ikoniske cabernet sauvignon-viner fra Napa Valley

-Elegant Pinot Noir fra Santa Barbara

-Old Vine Zinfandel av druer fra 70 år gamle vinstokker fra Sonoma

Få mer kunnskap om Californias største røde vindrue: "Classic California Cabernet"

Vi arrangerer Masterclass, sammen med Christiane Schleussner, vinmakeren på Silver Oak Cellars og Claudia Schug Schütz, California Wine Education Ambassador. Vær oppmerksom på at antall plasser er begrenset.

 22 mars 2017

14: 00-15: 00 Masterclass "Classic California Cabernet"

15: 00-18: 30 Grand Tasting

Sted: Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter, Rosenkrantzgate 7, Oslo (inngang Kristian IV gate)

Del gjerne denne invitasjonen med andre kontakter i bransjen.

Registrer deg her

For informasjon kontakt Reija Andersson Tuomaala, Wine Institute of California, reija@californiawines.se, tlf. 46 709 85 05 85

Claudia Schug Schütz
California Wine Ambassador

Claudia er født og oppvokst i California i Napa Valley. Hennes far er Walter Schug, grunnlegger av Schug Carneros Estate. Hun bor for tiden i Tyskland og herfra arbeider hun med å fremme familiens viner i Europa samt utdanne HORECA og forbrukere som California Wine Institute Education-ambassadør. Hun har WSET Diploma, og arbeider for tiden med Master of Wine-kvalifisering.

 

Christiane Schleussner
Winemaker, Silver Oak & Twomey Cellars

Christiane Schleussner er den alle oppsøker på Silver Oak og Twomey Cellars når det gjelder å utforske nye teknologier, vinmaking og utstyr. I sin rolle som samarbeidende vinmaker på familieeide eiendommer siden 2003, er Christiane en svært praktisk, hands-on winemaker, med ansvar for å føre tilsyn med fire av fem av Silver Oak og Twomey sine fasiliteter. Før hun kom til Silver Oak, var Christiane vinmaker hos vinprodusenter som Sterling Vineyards, Marimar Torres Estate og Chalk Hill.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking
Dagens rett

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking

Steinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec
Dagens rett

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec

Denne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs
Ukens drink

Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs

Cocktailen Southside lages med gin, men i denne er det brukt akevitt som gir en litt annen karakter, men fortsatt veldig frisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når tiramisu blir bløtkake, passer den perfekt på et hvert kakebord
Ukens kake

Når tiramisu blir bløtkake, passer den perfekt på et hvert kakebord

Tiramisu går alltid i en egen mage, for det er mektige saker. Derfor kan det være lurt å lage den som en bløtkake. Da blir det nok til flere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking
Dagens rett

Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking

Steinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec
Dagens rett

Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec

Denne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nesten full pott til Svanen - nok en gang

Under barshowet Norse Bar Awards 2024 ble Svanen årets bar, også prisen årets barteam tilfalt Svanen samt ikke minst prisen for årets cocktailmeny.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Årets svenske Michelinsensasjon er Daniel Berlins Vyn
+

Årets svenske Michelinsensasjon er Daniel Berlins Vyn

Da kona Anna ble kreftsyk, la Daniel Berlin ned sin tostjerners restaurant i Skåne. Tre år senere er han tilbake med den nye restauranten Vyn - med magisk utsikt over havet og Bornholm. Og hentet nylig hjem to Michelinstjerner etter et halvt års drift.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Svinekoteletter blir til supre grillspyd når de får følge av asiatisk potetsalat
Dagens rett

Svinekoteletter blir til supre grillspyd når de får følge av asiatisk potetsalat

Helt vanlige svinekoteletter får et smaksløft etter en runde i denne marinaden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs
Ukens drink

Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs

Cocktailen Southside lages med gin, men i denne er det brukt akevitt som gir en litt annen karakter, men fortsatt veldig frisk.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her