×
Annonse fra Jan H. Amundsen
Hest
Hest

Smak over 300 viner fra 80 californiske produsenter

The Wine Institute of California og AmCham Norge inviterer deg til Grand Wine Tasting for HORECA og media den 22. mars i Oslo.

  • Dette er en annonse. Journalistene i Aperitif.no er ikke involvert i produksjonen.

Velkommen til å oppdage flere enn 300 viner fra drøyt 80 vinprodusenter fra California. Flere av produsentene søker importører. Her er noen eksempler på viner i verdensklasse som vi presenterer på denne smakingen:

-Sparkling Blanc de Blancs fra North Coast

-Ikoniske cabernet sauvignon-viner fra Napa Valley

-Elegant Pinot Noir fra Santa Barbara

-Old Vine Zinfandel av druer fra 70 år gamle vinstokker fra Sonoma

Få mer kunnskap om Californias største røde vindrue: "Classic California Cabernet"

Vi arrangerer Masterclass, sammen med Christiane Schleussner, vinmakeren på Silver Oak Cellars og Claudia Schug Schütz, California Wine Education Ambassador. Vær oppmerksom på at antall plasser er begrenset.

 22 mars 2017

14: 00-15: 00 Masterclass "Classic California Cabernet"

15: 00-18: 30 Grand Tasting

Sted: Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter, Rosenkrantzgate 7, Oslo (inngang Kristian IV gate)

Del gjerne denne invitasjonen med andre kontakter i bransjen.

Registrer deg her

For informasjon kontakt Reija Andersson Tuomaala, Wine Institute of California, reija@californiawines.se, tlf. 46 709 85 05 85

Claudia Schug Schütz
California Wine Ambassador

Claudia er født og oppvokst i California i Napa Valley. Hennes far er Walter Schug, grunnlegger av Schug Carneros Estate. Hun bor for tiden i Tyskland og herfra arbeider hun med å fremme familiens viner i Europa samt utdanne HORECA og forbrukere som California Wine Institute Education-ambassadør. Hun har WSET Diploma, og arbeider for tiden med Master of Wine-kvalifisering.

 

Christiane Schleussner
Winemaker, Silver Oak & Twomey Cellars

Christiane Schleussner er den alle oppsøker på Silver Oak og Twomey Cellars når det gjelder å utforske nye teknologier, vinmaking og utstyr. I sin rolle som samarbeidende vinmaker på familieeide eiendommer siden 2003, er Christiane en svært praktisk, hands-on winemaker, med ansvar for å føre tilsyn med fire av fem av Silver Oak og Twomey sine fasiliteter. Før hun kom til Silver Oak, var Christiane vinmaker hos vinprodusenter som Sterling Vineyards, Marimar Torres Estate og Chalk Hill.

Til toppen