ledig stilling
Vi øker kursaktiviteten vår – derfor trenger vi deg
Foto: (gilaxia)

Vi øker kursaktiviteten vår – derfor trenger vi deg

Ny ledig stilling i vår kursavdeling. Spennende utviklingsmuligheter for deg som er initiativrik og allerede har erfaring fra mat og drikke.
Jan H. Amundsen
12 Juni 2020 - 00:45

Apéritif er Norges største tilbyder av mat- og drikkekurs. Høsten 2020 øker vi aktivitetene våre ytterligere, også kapasiteten slik at vi kan tilby et enda bedre kursprodukt. Vi søker etter deg som er interessert i en deltidsstilling, og som kan bidra sammen med vår kurs- og arrangementansvarlige for å levere opplevelser på høyt nivå til våre deltakere. Her blir det også mulighet for å jobbe med Apéritifs Mat og Vinklubb som har vært en stor suksess siden lanseringen høsten 2019. 

Bakgrunn fra restaurantbransjen en forutsetning

Du må kjenne bransjen og vite hva gjester forventer. Du vet hva god service er og kan takle situasjoner som oppstår sammen med våre samarbeidspartnere enten det dreier seg om matkurs, vinsmakinger eller Winemakers Dinner som vi gjennomfører på forskjellige restauranter i Oslo, Bergen og Trondheim.

Du skal delta i å planlegge arrangementene og å gjennomføre dem. Du skal besvare henvendelser som kommer til oss og yte service til dem som har spørsmål.

Det er også en forutsetning at du kan bruke Word, Excel og kan sette deg inn i våre dataløsninger, som riktignok ikke er veldig kompliserte, men som krever at du har forståelse for at de er viktige for vår suksess.

Vi legger vekt på at du er strukturert og målbevisst og har gode samarbeidsevner. Et godt nettverk er også en fordel. Ved riktig ansettelse kan det bli mulighet for å utvide til en fulltidsstilling. 

Her kan du se noen av høstens spennende kurs. Og mange flere er under planlegging.

Skriftlig søknad med cv sendes per epost til daglig leder Jan H. Amundsen, jan.amundsen@aperitif.no. Spørsmål om stillingen kan rettes til den samme på telefon 90 15 76 87.

Søknadsfrist 15. august.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her