Kommende mat- og vinkurs

Bli med på spennende og lærerike mat- og vinkurs. Smak på viner du trodde du aldri skulle få smake på, lær å lage fantastisk mat fra noen av Norges beste kokker, og konfekt og kaker fra en verdensmester. Du kan også kjøpe gavekort til alle våre kurs.

Bestill gavekort her
Dato Kurs Sted
18. Januar La en proff lære deg å smake vin - berømte områder og populære druer Forstanderskapssalen, Sentralen Fulltegnet
25. Januar En varmende vinterkveld med uimotståelige viner fra Piemonte Forstanderskapssalen, Sentralen Få plasser igjen
29. Januar Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt ASIA Aker Brygge Få plasser igjen
31. Januar Winemakers Dinner: Forføreriske viner fra Châteauneuf-du-Pape møter sesongens beste råvarer på Stock Stock Spiseri og Drikkeri Fulltegnet
01. Februar Nyt de deilige smakene av Burgunds vinmarker Forstanderskapssalen, Sentralen Få plasser igjen
08. Februar Lær å lage tradisjonell, smakfull og autentisk thaimat Matkurs.no Ledig plass
08. Februar Smak deg gjennom juicy viner fra de hotteste spanske produsentene Forstanderskapssalen, Sentralen Ledig plass
09. Februar Bli med på en heidundrande oppdagelsesferd i norsk matkultur med øl, sider og mjød Nedre Foss Gård Ledig plass
14. Februar En Valentinsdag til minneboken med lekre champagner fra et spennende vinhus Forstanderskapssalen, Sentralen Ledig plass
16. Februar Winemakers Dinner: Opplev vinifisert eleganse med kjent burgundprodusent på Larsen Mat & vinbar i Bodø Larsen Mat & Vinbar Ledig plass
26. Februar Bli en ekte dumplingmester på fire timer Matkurs.no Få plasser igjen
28. Februar Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder. Nå tilgjengelig i to deler med forskjellige temaer og nivå. Thon Conference Ledig plass
28. Februar Opplev Rioja på sitt beste med 8 viner fra et av områdets ledende vinhus Forstanderskapssalen, Sentralen Ledig plass
28. Februar Lær deg kunsten å lage perfekt sushi Matkurs.no Ledig plass
02. Mars Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole Matkurs.no Få plasser igjen
05. Mars Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt ASIA Aker Brygge Få plasser igjen
14. Mars Drøm deg bort på en 12-stetters ferd gjennom det vinøse Italia Forstanderskapssalen, Sentralen Få plasser igjen
22. Mars Winemakers Dinner: En luksuriøs start på vinåret – Essensen av Mosel på Arakataka Arakataka Fulltegnet
28. Mars Lær deg kunsten å lage perfekt sushi Matkurs.no Ledig plass
02. April Gjør selskapet til en lek - Lær å komponere en lekker 4-retters festmeny av sesongens råvarer Matkurs.no Få plasser igjen
02. April Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt ASIA Aker Brygge Ledig plass
25. April Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder. Nå tilgjengelig i to deler med forskjellige temaer og nivå. Thon Conference Ledig plass
26. April Lær å lage tradisjonell, smakfull og autentisk thaimat Matkurs.no Ledig plass
02. Mai Lær deg kunsten å lage perfekt sushi Matkurs.no Ledig plass
14. Mai Bli en ekte dumplingmester på fire timer Matkurs.no Få plasser igjen
28. Mai Lær å lage tradisjonell, smakfull og autentisk thaimat Matkurs.no Ledig plass
21. Juni Lær å lage tradisjonell, smakfull og autentisk thaimat Matkurs.no Ledig plass
25. Juni Gjør selskapet til en lek - Lær å komponere en lekker 4-retters festmeny av sesongens råvarer Matkurs.no Ledig plass
DIGITALKURS Lær forskjellen på prosecco, cava og champagne – Onlinekurs http://videokurs.aperitif.no Ledig plass
DIGITALKURS Lær å lage de lekreste gindrinker - Onlinekurs http://videokurs.aperitif.no Ledig plass
DIGITALKURS Smak og lær om fantastisk gode øl - Onlinekurs http://videokurs.aperitif.no Ledig plass
Har du sjekket ut disse kursene?

Kommende kurs