content marketing
Vil du selge for aperitif.no?
Foto: (Imilian)

Vil du selge for aperitif.no?

Vi leter etter deg/dere som ser de fantastiske mulighetene aperitif.no byr på der dine kunder kan nå en målgruppe det ikke er maken til på nette. Meget gode inntjeningsmuligheter for begge parter.
Jan H. Amundsen
16 Februar 2018 - 10:22

aperitif.no er i sterk vekst. Bare i løpet av det siste året ha vi økt antall unike brukere og sidevisninger med 30 prosent. I desember viser Google Analytics at vi nådde 830 000 unike brukere og hadde 2 620 000 sidevisninger. Veksten fortsetter altså i år.

Vi gjennomfører kontinuerlige leserundersøkelser. De viser at brukerne og leserne våre er svært godt fornøyd med det vi leverer dem. Leserne har høy inntekt, høy utdannelse, og er i en alder der de har anledning til å kjøpe varer og tjenester som koster litt mer.

Vi sender årlig ut ca. 20 millioner nyhetsbrev til disse brukerne, hele syv forskjellige pr. uke.

Vi er Norges største arrangør av mat- og vinkurs. I år vil over 5 000 delta.

Som du forstår har vi utrolig mange gode salgsargumenter. Det er et potensial som må utnyttes. Vi kan i fellesskap utnytte det med deg eller dere på laget.

Slik kan vi samarbeide

Vi ser for oss du eller dere som et salgsselskap ser muligheten til å optimalisere inntektene for begge parter. Det er altså ikke fast ansettelse vi er på jakt etter, men salg på provisjon, meget god sådan.

Vi stiller vår inngående kompetanse om nettpublisering til disposisjon. Etter godt over 20 år på nettet med aperitif.no vet vi hva vi snakker om.

Salg av native ads er noe vi selvfølgelig vil satse på. Hvis du eller dere ikke har de nødvendige kontaktene for å lage selve «annonsen», har vi samarbeidspartnere som kan. Du skal selvfølgelig vite hvordan de skal selges inn.

Kvalifikasjoner

Du vet hva native ads er, likeså content marketing/innholdsmarkedsføring, og hvordan du skal selge det inn.

Du vet at å selge inn kampanjer direkte til annonsør eller mediebyrå gir best inntjening.

Du vet hva programmatiske annonser er

Du har erfaring fra oppsøkende salg

Du er selvgående, initiativrik og resultatorientert

Du er uredd og frempå

Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Du er lærevillig og byr på deg selv

Du har sterk kunde- og menneskeforståelse 

Vi tilbyr

Meget gode inntjeningsmuligheter, svært god provisjonsordning

Du skal arbeide med et sterkt merkenavn

Vi vil at du skal lykkes med oss, og vil gjøre alt for at du skal det

Har du lyst på en utfordring i en meget spennende bransje så oppfordrer vi deg til å søke.

Vil du vite mer eller søke, ta kontakt med daglig leder:

Jan H. Amundsen
Mobil: 90157687
Epost jan.amundsen@aperitif.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Mont d'Or er osten som smelter Norge
+

Mont d'Or er osten som smelter Norge

Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence
Dagens rett

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence

Blåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Mont d'Or er osten som smelter Norge
+

Mont d'Or er osten som smelter Norge

Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tapasbollene kan også lages av kylling
Dagens rett

Tapasbollene kan også lages av kylling

Saftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her