content marketing
Vil du selge for aperitif.no?
Foto: (Imilian)

Vil du selge for aperitif.no?

Vi leter etter deg/dere som ser de fantastiske mulighetene aperitif.no byr på der dine kunder kan nå en målgruppe det ikke er maken til på nette. Meget gode inntjeningsmuligheter for begge parter.
Jan H. Amundsen
16 Februar 2018 - 11:22

aperitif.no er i sterk vekst. Bare i løpet av det siste året ha vi økt antall unike brukere og sidevisninger med 30 prosent. I desember viser Google Analytics at vi nådde 830 000 unike brukere og hadde 2 620 000 sidevisninger. Veksten fortsetter altså i år.

Vi gjennomfører kontinuerlige leserundersøkelser. De viser at brukerne og leserne våre er svært godt fornøyd med det vi leverer dem. Leserne har høy inntekt, høy utdannelse, og er i en alder der de har anledning til å kjøpe varer og tjenester som koster litt mer.

Vi sender årlig ut ca. 20 millioner nyhetsbrev til disse brukerne, hele syv forskjellige pr. uke.

Vi er Norges største arrangør av mat- og vinkurs. I år vil over 5 000 delta.

Som du forstår har vi utrolig mange gode salgsargumenter. Det er et potensial som må utnyttes. Vi kan i fellesskap utnytte det med deg eller dere på laget.

Slik kan vi samarbeide

Vi ser for oss du eller dere som et salgsselskap ser muligheten til å optimalisere inntektene for begge parter. Det er altså ikke fast ansettelse vi er på jakt etter, men salg på provisjon, meget god sådan.

Vi stiller vår inngående kompetanse om nettpublisering til disposisjon. Etter godt over 20 år på nettet med aperitif.no vet vi hva vi snakker om.

Salg av native ads er noe vi selvfølgelig vil satse på. Hvis du eller dere ikke har de nødvendige kontaktene for å lage selve «annonsen», har vi samarbeidspartnere som kan. Du skal selvfølgelig vite hvordan de skal selges inn.

Kvalifikasjoner

Du vet hva native ads er, likeså content marketing/innholdsmarkedsføring, og hvordan du skal selge det inn.

Du vet at å selge inn kampanjer direkte til annonsør eller mediebyrå gir best inntjening.

Du vet hva programmatiske annonser er

Du har erfaring fra oppsøkende salg

Du er selvgående, initiativrik og resultatorientert

Du er uredd og frempå

Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Du er lærevillig og byr på deg selv

Du har sterk kunde- og menneskeforståelse 

Vi tilbyr

Meget gode inntjeningsmuligheter, svært god provisjonsordning

Du skal arbeide med et sterkt merkenavn

Vi vil at du skal lykkes med oss, og vil gjøre alt for at du skal det

Har du lyst på en utfordring i en meget spennende bransje så oppfordrer vi deg til å søke.

Vil du vite mer eller søke, ta kontakt med daglig leder:

Jan H. Amundsen
Mobil: 90157687
Epost jan.amundsen@aperitif.no

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Dette får du servert på verdens beste bar
+

Dette får du servert på verdens beste bar

Fem år etter at baren åpnet, plasserte Handshake Speakeasy i Mexico by seg på toppen av World’s 50 Best Bars-listen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Riojakupp til 189,90
+
Ukens vin

Riojakupp til 189,90

Myk og saftig med god konsentrasjon og moderat eikepreg er den moderne tilnærmingen til Rioja. Denne er dessuten godt priset.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik havnet japansk gatemat innendørs
+

Slik havnet japansk gatemat innendørs

Over hele verden hentes arven fra den enkle gatematen fram, ofte retter som spises med hendene stående, eller på enkle serveringssteder. Men med noen unntak nytes japansk gatemat fortsatt innendørs.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når Mont d’Or kommer på bordet, må du ha vin fra Jura i glasset
+
Godbiter i pollisten

Når Mont d’Or kommer på bordet, må du ha vin fra Jura i glasset

Og når ost og vin kommer fra samme område, må det bli en match i himmelen. Her får du forslag som dekker hele spekteret av preferanser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Dette får du servert på verdens beste bar
+

Dette får du servert på verdens beste bar

Fem år etter at baren åpnet, plasserte Handshake Speakeasy i Mexico by seg på toppen av World’s 50 Best Bars-listen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Riojakupp til 189,90
+
Ukens vin

Riojakupp til 189,90

Myk og saftig med god konsentrasjon og moderat eikepreg er den moderne tilnærmingen til Rioja. Denne er dessuten godt priset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Endelig på norsk - en kokebok fra Palestinas kjøkken
Dagens rett

Endelig på norsk - en kokebok fra Palestinas kjøkken

Denne kokeboka inspirerte til å bruke de usprøytede bladene på en vinplante, men du kommer langt med grønnkål fra butikken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nytt sølv i nordisk til Nikolai Haram Svolte

Den norske kandidaten i finalen i Nordisk mesterskap for vinkelnere ble slått hårfint av svenske Martin Mortenson.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Få plasser: Bli med på en helaften med spanske smaker i Asker
Matkurs og vinkurs
Winedinner 21. november i Asker

Få plasser: Bli med på en helaften med spanske smaker i Asker

Denne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik havnet japansk gatemat innendørs
+

Slik havnet japansk gatemat innendørs

Over hele verden hentes arven fra den enkle gatematen fram, ofte retter som spises med hendene stående, eller på enkle serveringssteder. Men med noen unntak nytes japansk gatemat fortsatt innendørs.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her