Ansiktsløftning i Ekebergåsen

Ekebergrestauranten har fått "nye" lokaler og ny daglig leder.

Etter tre uker med oppussing har Ekebergrestauranten åpnet igjen. Samtidig er Konstantin Zimmermann på plass som daglig leder, heter det i en pressemelding.

Sveitseren er utdannet kokk og servitør, har hotellhøyskole fra hjemlandet og bred bransjeerfaring fra anerkjente etablissementer i inn- og utland.

Restauranten har fått nye stoler, ny belysning og nye gardiner. Kafeen og baren ved inngangen har fått nye lounge- og sofagrupper, mens toppetasjen er utvidet. Kurs- og konferanselokalene er også pusset opp.

Foto: Gaute Gusrud

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Event Vinkurs 15. juni i Oslo

Kom sommeren i møte: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Sommersesongen 2020 blir den beste noensinne etter denne kvelden.  Apéritifs redaktør og vinanmelder Aase E. Jacobsen er din guide gjennom vinene som gjør sommeren ekstra lys, forfriskende og hyggelig. Les hele saken

Til toppen