Apéritifs julekalender

Du vokser aldri fra adventskalenderen. Apéritifs julekalender er ekstra smaksrik. 24 adventsgleder fra alle verdens vinhjørner.
Redaksjonen
04 Desember 2006 - 02:01

Klikk på dagens dato og se vårt kalendertips.
    Du kan også klikke på de foregående datoer for tidligere tips.
 
Mens andre julekalendere inneholder alt fra smakløs melkesjokolade til totalt unyttige duppeditter, skjuler Apéritifs 24 adventsluker like mange gode viner. Fra 70 kroner og opp til 140. 24 luker er det samme som to kasser til den nette totalsum av drøyt 2500 kroner.

Varer lenge
Viner som enten kan nytes gjennom adventstida eller gjemmes langt inn i det nye året. Og best av alt er at du kan dele tipset med en venn - eller invitere din kjære på et glass og en matbit etter endt førjulsdyst.

Tips og bestill
Du klikker ganske enkelt på dagens luke og havner dermed i Apéritifs polliste hvor du fyller ut Tips en venn-feltene og send dagens kalenderluke som epost.

Selvsagt kan du bestille vinen ved å klikke på Bestill-knappen. Eller plukke den opp på nærmeste pol.

Boksalternativet
Hvis 2500 kroner er for mye for årets kalender, kan du alternativt fordele innholdet av en bag-i-boks (eller to for delegledens skyld) utover de 24 dagene.

3 liter rekker akkurat til et glass pr luke. Og investeringen er altså langt mindre, men det blir mer papirarbeid for deg som skal sette sammen kalenderen. Apéritif har imidlertid forslag også til denne løsningen (klikk).

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet
Ukens kake

Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet

Vi er underernærte på sol, og ukens kake er en hyllest til all den gode solvarmen vi har i vente. En super kake å sette på kakebordet til sesongens store fester,

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt

Selv på regionalnivå er kvaliteten topp, og her får du sågar god valuta for pengene, noe som er sjeldent fra Burgund i dag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne rieslingen er sykt billig
+
Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig

For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet
Ukens kake

Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet

Vi er underernærte på sol, og ukens kake er en hyllest til all den gode solvarmen vi har i vente. En super kake å sette på kakebordet til sesongens store fester,

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt

Selv på regionalnivå er kvaliteten topp, og her får du sågar god valuta for pengene, noe som er sjeldent fra Burgund i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Se alt det gode du kan lage med makrell
Guide
Oppskrifter makrell

Se alt det gode du kan lage med makrell

Denne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett
Dagens rett

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett

1. mai er for mange første vårdag. Med gode værmeldinger i vente, er det mange som vil tilbringe mest tid ute. Med denne pastaretten til middag, blir det tid til alt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Akkurat nå er det nok dette du har mest lyst på
Dagens rett
Reker med agurk og limemajones

Akkurat nå er det nok dette du har mest lyst på

Rekesmørbrød med hjemmelaget limemajones på grovbrød er den perfekte fredagssnack.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne rieslingen er sykt billig
+
Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig

For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her