Apéritifs store drinkdatabase - Bartender

Apéritifs Bar er lett å finne frem i selv om den inneholder over 900 drinker. Er du på jakt etter en cocktail, klikker du ganske enkelt på det i menyen. Vil du mikse en drink og har vodka i skapet, klikker du på vodka i menyen under "velg etter alkoholtype", dermed får du opp alle drinkene i baren som har vodka i seg. I tillegg finnes mange nyttige artikler om hvordan du skal mikse og hvilke glass du eventuelt skal bruke.

Husker du ikke hva drinken du er på jakt etter heter men at den begynner på M, så trykker du ganske enkelt på den bokstaven i menyen og dermed får du alle drinkene som begynner på M.

I Apéritifs Bar finner du en rekke oppskrifter til kjente og ukjente drinker fra hele verden. Dessuten gir vi deg også artikler om de forskjellige råvarene som finnes, blant andre akevitt, vodka , tequila, whisky, armagnac og cognac.

Hvis du vil søke i Apéritifs Bartender gjør du det her.  Er det en drink med vodka du vil lage, skriver du ganske enkelt vodka i søkefeltet og får opp flere hundre drinker å velge mellom.

Apéritifs Bartender gir deg også tips som er nyttige å ta med seg når du mikser drinker. Les blant annet:

Gå direkte til Apéritifs Bartender

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen