Vinskolemiddag 15. oktober på Stock Spiseri & Drikkeri

Apéritifs Vinskole: Mat og vin i kombinasjon
Foto: (Julie H. Amundsen)

Apéritifs Vinskole: Mat og vin i kombinasjon

En vellykket kombinasjon av mat og vin tar måltidet til nye høyder. Utvid dine allerede etablerte vinkunnskaper denne kvelden, og lær å forene mat og vin i skjønn harmoni.
09 Oktober 2019 - 09:38
 Foredragsholder, Cathinca Dege

Apéritif inviterer til en meget spennende aften for alle som har deltatt på Apéritifs Vinskole. Denne kvelden vil du utvide dine vinkunnskaper ytteligere når du lærer grunnprinsippene for hvordan man får mat og vin til å harmonere. I tillegg blir det en ypperlig mulighet til å gjenforenes med dine klassekamerater over et meget trivelig og velsmakende måltid. Velkommen til en aften der læring og hygge står i fokus. 

Cathinca Dege vil denne kvelden føre dere igjennom et måltid med 5 retter og hele 9 forskjellige viner. Hun vil gå igjennom vin til skalldyr, vin til fisk, vin til kjøtt, vin til ost og vin til dessert. Du vil få førstehåndserfaring om hvordan matopplevelsen foranderer seg når forskjellige viner blir servert til samme rett. 

  Foto: Julie H. Amundsen

Kjøkkensjef Stian Gregersen på Restaurant Stock har satt sammen en svært så innbydende meny med ferske og gode råvarer. Når vi spiser oss igjennom denne deilige menyen, vil du oppdage hvordan riktig vinvalg hever smaken i både maten og vinen. Hvorfor den perfekte kombinasjonen blir en opplevelse helt utenom det vanlige, får du også oppleve. 

Begrenset antall plasser
Apéritif Vinskole: Mat og vin i kombinasjon har et begrenset antall billetter, så her er det viktig at du er rask med påmeldingen. Det er lov å melde på en bordkavaler som tidligere ikke har deltatt på vinskolen om man ønsker det, men arrangementet er i all hovedsak forbeholdt tidligere deltakere av vinskolen.  

  Foto: Trygve Indrelid
Kveldens meny
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Svak stemning i det globale vinmarkedet
+

Svak stemning i det globale vinmarkedet

Prisfallet for både 2021- og 2022-årgangen av Bordeaux er til dels dramatisk. Liv-Ex tror imidlertid bunnen er nådd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Matparadiset Kvitsøy har også en restaurant - bli med til Grøningen
+

Matparadiset Kvitsøy har også en restaurant - bli med til Grøningen

Det er når det blåser som friskest, og vinden haler og drar i både deg og båten, at det gjør ekstra godt å komme til restaurant Grøningen. Her ønskes velkommen til et eldorado av smaker og opplevelser – i et gammelt naust på en øy i havgapet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret
Dagens rett

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret

Den er utrolig lettlaget og umulig å ikke like.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Svak stemning i det globale vinmarkedet
+

Svak stemning i det globale vinmarkedet

Prisfallet for både 2021- og 2022-årgangen av Bordeaux er til dels dramatisk. Liv-Ex tror imidlertid bunnen er nådd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om vin: Introduksjonskurs
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om vin: Introduksjonskurs

Bli med på en introduksjon til vinens verden, og smak deg gjennom 6 ulike vinstiler. Dette er første kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Matparadiset Kvitsøy har også en restaurant - bli med til Grøningen
+

Matparadiset Kvitsøy har også en restaurant - bli med til Grøningen

Det er når det blåser som friskest, og vinden haler og drar i både deg og båten, at det gjør ekstra godt å komme til restaurant Grøningen. Her ønskes velkommen til et eldorado av smaker og opplevelser – i et gammelt naust på en øy i havgapet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her