Åpner nytt utested i Steinkjer

Snart åpner utestedet Znaxx i Steinkjer i lokalene til det som tidligere var KG33.
Redaksjonen
24 April 2008 - 18:00

Det er 40 år gamle Frank Robert Heggli fra Steinkjer som har vendt hjem for å lede driften.
 
Han kommer fra jobb som kjøkkensjef på Sanderstølen Høyfjellshotell, og blir nå daglig leder for Znaxx.
 
Med seg i det nystartede selskapet ZZ AS har han hotellsjef på Tingvold Park Hotell, Frode Zachariassen. I tillegg har de med seg Erik Sakshaug og Gunnar Lyng på eiersiden, gjennom Zara Eiendom AS og Tingvold Park Hotell.
 
Dårlig tilbud
Men de har en utfordring. Mange som driver utesteder i Steinkjer har sett med fortvilelse på at folk sitter hjemme i helgene.
 
Likevel mener Heggli at det er godt grunnlag for drift.
 
- Ja, det mener jeg. Jeg har stor tro på at behovet er der. Tilbakemeldingen til meg har vært at folk ikke orker å gå ut med det tilbudet som finnes i dag, sier Heggli til Trønder-Avisa.
 
Han håper at dørene kan åpnes før 17. mai.
 
Varierer målgruppene
Znaxx vil satse på lunsjgjester på dagtid, men noe mer publignende på kveldstid. På sikt vil kjelleren bli pusset opp med tanke på konserter under navnet Ztyxx.
 
- Vi kommer til å rette tilbudet mot forskjellige målgrupper fra helg til helg, kanskje med blues den ene helgen og rap den neste. Men selv om tilbudene kanskje vil rette seg mot forskjellige aldersgrupper fra helg til helg, har jeg tro på en god miks likevel, sier Heggli.
 
Innbydende lokaler
En av gårdeierne, og også medeier i selskapet, Erik Sakshaug, har også stor tro på at behovet for et nytt ute/spisested er til stede.
 
- Når de nye driverne får med seg en så god støttespiller på mat som Tingvold Park Hotell, burde dette friste flere enn meg, sier Erik Sakshaug.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her