Åpner nytt utested i Steinkjer

Snart åpner utestedet Znaxx i Steinkjer i lokalene til det som tidligere var KG33.
Redaksjonen
24 April 2008 - 18:00

Det er 40 år gamle Frank Robert Heggli fra Steinkjer som har vendt hjem for å lede driften.
 
Han kommer fra jobb som kjøkkensjef på Sanderstølen Høyfjellshotell, og blir nå daglig leder for Znaxx.
 
Med seg i det nystartede selskapet ZZ AS har han hotellsjef på Tingvold Park Hotell, Frode Zachariassen. I tillegg har de med seg Erik Sakshaug og Gunnar Lyng på eiersiden, gjennom Zara Eiendom AS og Tingvold Park Hotell.
 
Dårlig tilbud
Men de har en utfordring. Mange som driver utesteder i Steinkjer har sett med fortvilelse på at folk sitter hjemme i helgene.
 
Likevel mener Heggli at det er godt grunnlag for drift.
 
- Ja, det mener jeg. Jeg har stor tro på at behovet er der. Tilbakemeldingen til meg har vært at folk ikke orker å gå ut med det tilbudet som finnes i dag, sier Heggli til Trønder-Avisa.
 
Han håper at dørene kan åpnes før 17. mai.
 
Varierer målgruppene
Znaxx vil satse på lunsjgjester på dagtid, men noe mer publignende på kveldstid. På sikt vil kjelleren bli pusset opp med tanke på konserter under navnet Ztyxx.
 
- Vi kommer til å rette tilbudet mot forskjellige målgrupper fra helg til helg, kanskje med blues den ene helgen og rap den neste. Men selv om tilbudene kanskje vil rette seg mot forskjellige aldersgrupper fra helg til helg, har jeg tro på en god miks likevel, sier Heggli.
 
Innbydende lokaler
En av gårdeierne, og også medeier i selskapet, Erik Sakshaug, har også stor tro på at behovet for et nytt ute/spisested er til stede.
 
- Når de nye driverne får med seg en så god støttespiller på mat som Tingvold Park Hotell, burde dette friste flere enn meg, sier Erik Sakshaug.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener
Ukens drink

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener

Caipirinha er Brasils nasjonaldrink - og derfor velegnet for sommersesongen. Med norske jordbær blir smaken sublim.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her