Årets CEO i Europa

Årets CEO i Europa

Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels, vant tittelen «Årets CEO» under årets HSMAI-kåringer.

HSMAI-prisene ble delt ut i Radisson Blu Scandinavia Hotel I Oslo torsdag, og i klassen for «Årets CEO» ble det norsk hjemmeseier.

– Dette var en stor overraskelse, og jeg er både stolt og glad over å få tildelt denne prisen. Nordic Choice har opplevd betydelig vekst og gode resultater, og det er takket være våre 10 000 ansatte og en usedvanlig engasjert eier. Denne prisen deler jeg med dem, sier administrerende direktør Torgeri Silseth i Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

I juryens begrunnelse heter det blant annet at Torgeir Silseth er en engasjert toppleder, som har spilt en avgjørende rolle i hotellkjedenes utvikling og suksess.

Gjennom et nært samarbeid med eier og styreleder Petter A. Stordalen, har hotellimperiet, under Silseth sin ledelse, blitt den hurtigst voksende hotellkjeden i hele Norden.

Torgeir Silseth har over 25 års erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen, og har hatt en lang karriere i hotellkjeden Nordic Choice Hotels.

I 1991 ble Silseth hotelldirektør for Quality Hotel Hafjell. Siden det har han både vært driftsdirektør og visekonsernsjef for samme kjede. For seks år siden overtok Torgeir Silseths jobben som administrerende direktør etter Petter A. Stordalen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen