Formatet er deilig stort, med fotos som okkuperer det helt ut. Rettene er spennende og annerledes hvor en rekke nye ingredienser og kombinasjoner av slike tas i bruk. Smaksrike fiskeretter dominerer boken, men også de kjøttbaserte innebærer nytenkning. Stavangerrestauranten NBs kjøkkensjef Stig Juelsen er hovedmann bak innholdet i kokeboken, men han har også invitert sine kokkevenner i Frokostklubben til å bidra, samt den lokale fiskehandleren. Boken er utgitt av Hans Petter Uleberg på eget forlag med støtte av Arne Joachimsen som eier NB Sørensen. Selges gjennom bokhandel til kr 398 ISBN 829947840-5. 08.11.98
Årets lekreste
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Lag noen nye spennende retter med rakefisk
Av og til blir tradisjonsrike matretter enda bedre når du serverer dem på nye måter. Prøv noen nye oppskrifter med rakefisk.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Denne søndagen kommer alle til å holde seg hjemme
Elgstek med viltsaus er noe av det beste vi har av mattradisjoner. Her har du oppskrift på en skikkelig festrett.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Slik lager du en rimelig og riktig velsmakende festrett med fisk
Den innebærer andre lett tilgjengelige råvarer, er rask og lage, og kan brukes både som forrett og hovedrett.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Bloody Maria er skremmende god - perfekt til halloween
Med halloween kommer også Bloody Mary, eller Bloody Maria som er navnet på versjonen med tequila i stedet for vodka.
Les hele sakenLag noen nye spennende retter med rakefisk
Av og til blir tradisjonsrike matretter enda bedre når du serverer dem på nye måter. Prøv noen nye oppskrifter med rakefisk.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Denne søndagen kommer alle til å holde seg hjemme
Elgstek med viltsaus er noe av det beste vi har av mattradisjoner. Her har du oppskrift på en skikkelig festrett.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Forsiden akkurat nå - 4
Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Den beste fredagsbiffen lages av elg
Tilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Slik lager du en rimelig og riktig velsmakende festrett med fisk
Den innebærer andre lett tilgjengelige råvarer, er rask og lage, og kan brukes både som forrett og hovedrett.
Les hele saken