Årets Matglede til Rica Nidelven

Rica Nidelven Hotel, kantineselskapet Wilberg og Bergbys Familierestauranter stakk av med seirene i Årets Matgledepriser for storhusholdning.

Rica Nideleven Hotel, kantineselskapet Wilberg og Bergbys Familierestauranter har utmerket seg som nytenkende og kreative spisesteder som serverer sunne og gode matopplevelser. Årets matgledepriser for storhusholdning ble delt ut på ostens dag 22. oktober på Hotel Continental i Oslo. Det er andre året at prisene deles ut.

I år har over 100 bedrifter knivet om de gjeve bransjeprisene som deles ut av TINE Storhusholdning innen kategoriene kantine, hotell og fastfood. Juryen har besøkt alle de 14 semifinalistene innenfor de tre segmentene og er imponert over innsatsen.

Om Årets Matglede:
Årets Matglede er en landsomfattende konkurranse med mål å skape gode og sunne matopplevelser, og er en feiring av matkultur, bordets gleder og menneskene som skaper matglede utenom det vanlige. Årets Matglede ble arrangert for første gang av TINE Storhusholdning 2008, og arrangeres i år av TINE Storhusholdning i samarbeid med Norges Kokkemesteres Landsforening.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen