Årsmøteinnkalling DNVF

Årsmøtet i den Norske Vinkelner Forening avholdes i Fredrikstad helgen 1. - 3. november 2002. Det hele finner sted på Victoria Hotel. Les videre for detaljerte opplysninger, og meld deg på allerede nå.
Aase E. Jacobsen
21 Oktober 2002 - 15:30

Innkalling til årsmøte iden Norske Vinkelner Forening

Årsmøte avholdes i Fredrikstad 1-3. November 2002på Victoria Hotel (69385800)

Fredag 1.11.02

19.00  Foredrag og smaking
         Tema; RUINART CHAMPAGNE v/Dan Lystad

20.30  Middag / egen regning

Lørdag 2.11.02

11.00  Årsmøtet starter i Konferanseavdelingen

SAKSLISTE:

1. Åpning av årsmøtet ved Remi Madsen

2. Valg av ordstyrer

3. Valg av refernt

4. Årsberetning, styrets aktiviteter.

5. Økonomi

· Regnskap

· Sponsorpakker

6. Profil av medlemsmassen,

7. Valg 

· Visepresident- (Turid Olsen)- stiller til gjenvalg

· Styremedlem- (Mai Tjemsland)

+ 2. Nye styremedlemmer

Forslag- Knut Espen Misje- Urban Bergmann-

Heidi Bjørklund, evt. benkforslag

8. Aktiviteter 2003

· NM  Mars 2003

· Nordisk  2003

· Studietur

· VM USA- California 2003

· Serie med blindsmakinger i DNVFs regi

9. Eventuelt

13.00  Lunch

14.00  Vinrebus for alle v/ HenrietteBatt

19.00  Årsmøtemiddag Restauranten på Hotellet, Kr 700,-

Påmelding til Thorleif Høyvik thoeyvik@frisurf.no, eller direkte til Victoria Hotel (6938 5800)

PRISER: Enkeltrom pr.døgn: 395,- Dobbeltrom pr.døgn: 695,-

TOG FRA OSLO S - HALDEN
Fredag kl: 16.00 , 16.30, 17.00, 18.00, 19.00 varighet ca 1t og 10min + 5 min gange
Lørdag kl: 09.00
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om champagne
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 05. mai

Lær mer om champagne

Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her