Avtale med Rezidor

The PURE Water Company har inngått avtale med hotellkjeden Rezidor.
Redaksjonen
19 Mars 2009 - 09:00

Som vannleverandør skal PURE Water kunne levere drikkevannsanlegg til alle Radisson Blu og Park Inn-hoteller i Europa.
 
Begge parter har som mål at flest mulig Rezidor-hoteller skal få løsningen. 
 
Komplette løsninger
The PURE Water Company installerer og drifter komplette løsninger for kjøling og servering av drikkevann, med og uten kullsyre til kontor-, hotell- og restaurantmarkedet.
 
Inkludert i konseptet leveres gjenbruksflasker i prisbelønt design.
 
Selskapets forretningsidé bygger på den logiske brist som ligger i å tappe vann på flasker fra diverse kilder, for så å transportere vann med forurensende transport på kryss og tvers av kontinenter.
 
Unødvendig
I Europa er dette helt unødvendig, da man med hjelp av relativ enkel og kjent teknologi kan produsere minst like bra vann på stedet der vannet skal konsumeres, mener selskapet.
 
- Vi er veldig fornøyde med at hotellkjeden Rezidor har valgt oss som leverandør, og de vil bli en viktig referanse i vår videre satsing og anerkjennelse i Horeca-markedet, sier Axel Øiseth, daglig leder i The Pure Water Company i en pressemelding.
 
- PURE-systemet gir hotellene mulighet til å servere drikkevann av høy kvalitet på en miljøvennlig og kostnadseffektiv måte, sier Øiseth.  
 
Vokser raskt
Hotellkjeden Rezidor er et av verdens raskest voksende hotellselskap. Gruppens portefølje inkluderer 370 hoteller i drift og under bygging, med mer enn 78 000 rom i 58 land.
 
Rezidor driver hotellkjedene Radisson Blu Hotels & Resorts, Regent Hotels & Resorts, Park Inn og Country Inns & Suites i Europa, Midt Østen og Afrika.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til
+
Godbiter i pollisten

28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til

Den kommer fra et sted få tror lager så holdbare viner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
+
Ukens vin

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp

Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger
+

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger

Det tradisjonsrike champagnehuset Bollinger har i de senere år intensivert sitt fokus på pinot noir og blanc de noirs-champagne gjennom lansering av flere terroirspesifikke cuvéer.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til
+
Godbiter i pollisten

28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til

Den kommer fra et sted få tror lager så holdbare viner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
+
Ukens vin

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp

Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en skikkelig Lucia-fest
Julemat
Oppskrift lussekatt

Lag en skikkelig Lucia-fest

Her er historien om Santa Lucia og oppskriftene på lussekatter og tilhørende drikke, og et utvalg andre safransmakende søtsaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?
Guide

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?

Det er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ta en sniktest av juleskinka med dette tilbehøret
Dagens rett

Ta en sniktest av juleskinka med dette tilbehøret

For mange hører skinke til på julemenyen, både den klassiske og den røykte. Den siste er i sentrum for denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her