Illustrasjonsbilde

Beermakers Dinner i Oslo 13. mai

Illustrasjonsbilde (vicuschka)

Beermakers Dinner: eksklusive belgiske øl til en meny med helstekt pattegris

Denne kvelden får du en unik mulighet til å smake seks svært så eksklusive øl til en riktig så fristende meny med intet mindre enn helstekt pattegris.

Det spares ikke på kruttet når selveste mesterblander fra Rodenbach, Rudi Ghequire kommer til Nedre Foss Gård. Kjøkkensjef Mats Vaulen har komponert en nydelig treretters meny, og hovedretten blir helstekt pattegris. 

Rodenbach er rolls royce blant øl og det nærmeste du kommer vinverdenen, så dette er en helt unik mulighet til å oppdage nye kombinasjoner og smaksammensetninger, for såvel øl- som vinnerden.

Rodenbach er nemlig et bryggeri med lange tradisjoner. Det ble starter i 1821, i byen Roeselare i Vest-Flandern av de fire brødrene Pedro, Alexander, Ferdinand og Constantijn. Etterhvert tok Pedro og hans kone Regina over. Selv om bryggverket har blitt oppgradert over årenes løp, holder de fast ved mange av tradisjonene. 

Rodenbach brygger tradisjonen tro meget flotte surøl. Dette er øl som for mange oppleves mer som vin, enn øl. De blander også noen av ølene med frukt og andre godsaker, og får tid til å godgjøre seg på fat. Stilen heter Flamsk Rød eller Oud Bruin som betyr gammel brun. Vi snakker om meget komplekse og elegante øl som gjør seg perfekt til mat. 

Les her hva Apéritif mener om Rodenbach sine øl

 

Denne kvelden blir med andre ord helt spesiell, og unik i sitt slag i Norge. I tillegg blir det norgespremiere på det nye ølet Rodenbach Fruitage som er det siste tilskuddet i listen over Rodenbach-øl som er tilgjengelig her til lands. 

Kveldens meny

Kommende kurs

Til toppen