Illustrasjonsbilde

Beersmakers Dinner i Oslo 5. mars

Illustrasjonsbilde (Julie H. Amundsen)

Beermakers Dinner: Smak 10 øl fra to av Norges fremste bryggerier til en uimotståelig 5-retters meny

Det blir mange deilige smaker på Stock den 5. mars. Haandbryggeriet og Kinn Bryggeri tar med seg 5 spennende øl hver til en svært så fristende femretters meny.

Espen Lothe Foto: Pétur Þór Ragnarsson

Det blir en kulinarisk aften når to av Norges mest etablerte håndverksbryggerier møtes på Stock Spiseri og Drikkeri i Bjørvika, Oslo. Kjøkkenet har komponert en svært så fristende meny på fem retter med det beste av norske råvarer og smaker.

Kinn satte i gang sine første brygg i 2009, og anses i dag som et av Norges beste håndverksbryggerier. Med øl inspirert av engelske og belgiske stiler har de markert seg som et bryggeri med fokus på høy kvalitet og gode smaker. Bryggmester Espen Lothe som kan sies å ha fått kjendisstatus i ølbransjen, stiller denne kvelden opp med fem spennende øl til menyen. Kinn er kjent for sine svært matvennlige øl, og dette blir en gyllen mulighet til å teste dette. 

Her kan du se hva Apéritif mener om Kinns øl

Arne Eide Foto: 

Vi får også besøk av Haandbryggeriet, som virkelig kan regnes som en av pionerene innen norsk håndverksøl. De var tidlig ute med å markere seg internasjonalt og var i mange år større i USA enn i Norge. De var også tidlig på banen med surøl og lanserte Norges første surøl: Haandbakk i 2006. Det er Arne Eide som er en av grunnleggerne av bryggeriet, som kommer denne kvelden, en ekte veteran i ølbransjen. 

Her kan du se hva Apéritif mener om Haandbryggeriets øl

Benytt denne tirsdagen i mars måned til å smake 10 spennende øl til en deilig femretters meny. Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Bla ned for å se kveldens meny.

  Foto: Julie H. Amundsen
 

Kommende kurs

Til toppen