Berger driftssjef hos Bølgen & Moi

Gleder seg til å ta Bølgen & Moi til nye høyder.

Det er en spent Harald Berger som i dag begynner som driftssjef for Bølgen & Mois restauranter.

- Ja, jeg gleder meg masse til nye utfordringer, sier Berger til Apéritif.

- Vi skal ta Bølgen & Moi til nye høyder gjennom å skape en målrettet plan for å lykkes både i et tøft restaurantmarked og på konkurransearenaen med de ansatte, fortsetter han.

Ny stilling
Det er en nyopprettet stilling Berger tiltrer og han inngår med dette i ledergruppen og vil være operativt ansvarlig for Bølgen & Mois restauranter.

Som hovedoppgaver vil han blant annet ha aktiv oppfølging av restaurantene på sentrale målsetninger for økonomi og kvalitet, arbeide med konseptgjennomføring og produktutvikling, bistå med rekruttering og motivere til konkurransedeltagelse.

Faglig tyngde
Harald Berger kommer fra sin stilling som konsulent ved Kulinarisk Akademi i Oslo, hvor han har hatt sitt daglige virke siden forsommeren 2007.

Tidligere har han gledet utallige med sine kulinariske kreasjoner på en rekke topprestauranter slik som Oro, Straaen Fiskerestaurant i Stavanger og som kjøkkensjef ved Bølgen & Moi, Lysverket i Bergen. I tillegg har han en lang erfaring fra flere internasjonale kjøkken, med Italia i særklasse.

Berger er utdannet diplomkokk og vinkelner.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen