Bestille kokkekurs - klikk her

Bestille kokkekurs - klikk her

Nå kan du reservere plasser til vinterens og vårens kokkekurs på Kulinarisk Akademi ved noen enkle tastetrykk.
Redaksjonen
12 Desember 2011 - 01:30

Vi har dessverre tekniske problemer med bestilling av kurs og våre teknikere jobber på spreng for å løse dette. Generelle gavekort kan du imidlertid igjen bestille hos oss!

Nå kan du derimot sikre deg plasser til vinterens og vårens kokkekurs ved Kulinarisk Akademi.

Ved å klikke på lenkene nedenfor sender du oss en e-post og vi setter deg opp på våre lister og du er sikret plass til det kurset du ønsker.

Vær oppmerksom på at vi må ha informasjon fra deg på både navn, e-postadresse og telefonnummer slik at vi kan kontakte deg når bestillingssystemet fungerer igjen.

Merk at dette er en reservasjonsløsning og ikke en fullverdig bestilling. Bestillingen er først endelig og forpliktende etter at du har betalt plassene gjennom vårt bestillingssystem. Vi kontakter deg så raskt som overhodet mulig med mer informasjon rundt hvordan du betaler for dine reserverte plasser.

Følgende informasjon trenger vi fra deg i din reservasjon:

• Bestillers navn
• E-postadresse
• Telefonnummer
• Antall deltakere

Vi i Apéritif beklager på det sterkeste de tekniske problemene og de ulempene det har medført.

Følgende kurs kan du reservere plass på:

Tredagers kokkeskole - Det meste om det beste

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 3. og 4. januar 2012, kl. 15.00 - 22:00, samt 10. januar 2012, kl. 13.00 - 23.30
Pris: kr 6 600,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Fisk- og skalldyrskurs

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 31. januar 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Fisk- og skalldyrskurs

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 1. februar 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Kjøttskolen

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 21. februar 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Kjøttskolen

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 22. februar 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Det beste fra det franske kjøkken

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 28. mars 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Det beste fra det franske kjøkken

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 29. mars 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Sushikurs

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 14. mai 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Sushikurs

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 15. mai 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her