Bestselger til super pris

At gunstig prisete bestselgere er gode viner er absolutt ingen nødvendighet. Mange rimelige viner selger mye ene og alene på grunn av prisen. Derfor er overraskelsen stor når en slik vin også er velsmakende. Som ukens vin, som ikke bare er perfekt til pasta men også en lang rekke retter av så vel fisk som lyst kjøtt.

Bak ukens vin flaske_id(23996 ) står velkjente Masi som har vært markedsleder for viner, primært valpolicella, fra Veneto-fylket nord i Italia helt siden introduksjonen for rundt et titalls år siden.

Men Modello er ingen valpolicella og det er drueblandingen som er årsaken. Mens valpolicella lages av trioen corvina, rondinella og molinara, er hoveddruene for Modello corvina og raboso. Denne siste druen dyrkes i stadig mindre grad i Veneto. Men Masi investerer mye ressurser i å ivareta regionens identitet og det omfatter selvsagt også druer som er på vei til å bli glemt eller erstattet av mer lettsolgte råvarer. For raboso er en syrerik og tøff drue som tidligere trengte en del lagring for å kunne drikkes. Dagens vinfremstillingsmetoder muliggjør bruk av denne druen i en vin som Modello, beregnet på å drikkes mens den er ung og frisk. Blant annet høstes druene når de er en tanke overmodne. Dessuten modnes deler av vinen i små franske fat.

Denne behandlingen gir en forbilledlig vin, kanskje det er derfor navnet Modello er valgt. Fargen er mørk rød. Duften er ung og ren av saftige kirsebær. Smaken følger veldig godt opp med deilig saftighet og behagelig bærfylde, samt en god finish med en touch av fat. Helt topp følge til pasta, pizza, lyst kjøtt, kalv og vegetarretter.

Ikke rart at denne vinen er blitt en bestselger i alle markeder den er blitt lansert. Stilig flaskedesign har den også. En klar kandidat til bestselgerlisten også her til lands.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen. flaske_id(23996 ). Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen
Står du på Polet og ikke husker hva Ukens vin heter, kan du få det på tekstmelding på mobiltelefonen din. I samarbeid med Cellus AS tilbyr Apéritif deg det.

Slik gjør du:
1. Skriv: ukensvin (i ett ord)
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1986
3. Etter sekunder får du Ukens vin på displayet.

Få Ukens vin fast tilsendt
1. Skriv: varsle ukensvin
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1986
3. Du får Ukens vin sendt til din mobiltelefon hver uke. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker å avslutte abonnementet, sender du kodeordet: Stopp ukensvin til 1986.
Pris for tjenesten er kr 5, - pr mottatte melding.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen