Billig vinterkos

Selv om lommeboken er slunken, behøver du ikke ta til takke med en boksvin.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

At vin smaker best fra flaske er argentinske Argento Malbec 2014 (46101) er strålende bevis på. Selv om boksversjonen, Argento Malbec 2006 (44752) , av denne vinen er hakket over den store hopen av boksviner, er flaskeutgaven helt klart en bedre vin. Som altså gir veldig mye for pengene.

Dette har heller ikke gått folk forbi. Den var nemlig den tredje mest solgte rødvinen fra Argentina i fjor. Og det sier litt, for vinene herfra har i løpet av de siste to årene hatt en formidabel vekst. Hvis utviklingen fortsetter i samme tempo også dette året, er det ikke lenge før argentinerne puster både Chile og Australia i nakken hva volum angår.

Argentina byr vanligvis på yppig rund bærfrukt som fyller munnen på en behagelig måte. Her er ingen skarpe kanter verken i form av syrer eller tanniner, men all bærsødmen tar likevel ikke overhånd. Dessuten er prisene fortsatt veldig gunstige. Det er ikke til å komme fra at pris er det er viktigste virkemiddelet for at vinene herfra skal kunne hevde seg på det enorme verdensmarkedet for lettdrikkelige viner for nåkonsum.

Argento Malbec fyller kravene til en god billigvin fra Argentina 100 prosent og testet mot de øvrige storselgerne står den ut som en vinner. Bløt og sødmefylt bærfrukt som får følge av noe krydder, myke tanniner og middels syre. Dessuten er ikke det relativt høye alkoholnivået skjemmende hvilket så ofte kan være tilfellet for viner fra et varmt klima. Helt klar til å nytes med andre ord, enten som kosevin eller til enklere matretter. Gode karbonader eller en biff med løk, gjerne i form av et smørbrød, er velegnet følge for denne vinen som er laget av Bodegas Esmeralda, et underbruk av Catena Zapata som har vært en viktig døråpner på verdensmarkedet for Argentinas moderne vinrevolusjon.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS og SMS
Står du på Polet og ikke husker hva Ukens vin heter, kan du få det som SMS eller MMS-tekstmelding på mobiltelefonen din.

w MMS:
Skriv Ukens og send til 2004 .
Du mottar deretter Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - hver tirsdag.
Tjenesten koster 5 kroner pr. mottatt melding.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Ukens stop og sender til 2004 .

w SMS:
Skriv varsle ukensvin og send til 1986. Du får Ukens vin sendt som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke.
Hvis du på et senere tidspunkt ønsker å avslutte abonnementet, sender du kodeordet: Stopp ukensvin til 1986.
Pris for tjenesten er kroner 5 pr. mottatt melding.

Bestille SMS kun én gang: Skriv ukensvin (i ett ord) og send til 1986. Etter noen sekunder får du Ukens vin på displayet.

Ukens vin som e-post er en spennende tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Alle andre kan først lese om Ukens vin på onsdag. Det gir deg et forsprang når du vil kjøpe en av godbitene, samtidig som du rekker å bestille dem til helgen.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens vin:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen