Utekjøkkenet: Bli en hverdagshelt på kjøkkenet

Matkurs hverdagsretter

(luchezar)

Utekjøkkenet: Bli en hverdagshelt på kjøkkenet

Trenger du litt ny inspirasjon til middag i hverdagen? De dyktige kokkene på Bølgen & Moi viser deg hvordan du blir en hverdagshelt på kjøkkenet med deilige middagsretter de selv pleier å servere familiene sine!

Velkommen til Bølgen & Mois utekjøkken

Denne sensommeren og høsten inviterer Bølgen & Moi til sitt utekjøkken beliggende på deres flotte uteservering på Tjuvholmen. Her vil Bølgen & Mois dyktige kokker demonstrere hvordan du tilbereder de lekreste retter. Det vil være flittig bruk av grillen som du straks vil oppdage at ikke kun hører sommeren til.

 

Husk å kle deg etter været. Kurset gjennomføres utendørs i både vær og vind.

Kurset gjennomføres etter gjeldene råd om smittevern.

 

Lettvint mat betyr ikke kjedelig mat, og dette skal kokkene på Bølgen & Moi bevise på dette uformelle og morsomme matkurset. De fleste kan kjenne seg igjen i begrepet "tidsklemma", og mange av oss har kanskje latt tiden gå på kompromiss med maten. Sånn trenger det ikke å være. Denne kvelden demonstrerer kokken hvordan du kan være effektiv på kjøkkenet, samtidig som maten blir både kreativ og smakfull. Med hjemmelaget mat på bordet blir du hele familiens hverdagshelt.

Lær å kombinere råvarer som er lett tilgjengelig med morsomme smaker, som gjør selv den blåeste mandag til en fest på tallerkenen. 

La de dyktige kokkene på Bølgen & Moi inspirere deg til å lage deilig hjemmelaget middag. Denne kvelden får du grill-utgaven av hverdagsmat, hvor utekjøkkenet tas i bruk og grillen får hovedrollen. Mulighetene er uendelige med mat som garantert vil falle i smak både hos liten og stor.

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

Kommende kurs

Til toppen