Bli en hverdagshelt på kjøkkenet

Matkurs hverdagsretter

(luchezar)

Bli en hverdagshelt på kjøkkenet

Trenger du litt ny inspirasjon til middag i hverdagen? De dyktige kokkene på Bølgen & Moi viser deg hvordan du blir en hverdagshelt på kjøkkenet med deilige middagsretter de selv pleier å servere familiene sine!

Vi kjenner alle scenarioet; Du er på butikken, sliten, sulten og uinspirert. Hva skal vi ha til middag i dag da mon tro? De "lettvinte" halvfabrikata-løsningene virker plutselig veldig fristende,  men det kan faktisk være akkurat like effektivt å lage hjemmelaget og variert middag. Ikke minst, smaker det utrolig mye bedre, og med hjemmelaget mat på bordet blir du hele familiens hverdagshelt.

 

La de dyktige kokkene på Bølgen & Moi inspirere deg til å lage deilig hjemmelaget middag. Denne kvelden får du både «one-pot» sushisalat for liten og stor, deilig lapskaus for en regnværsdag, hjemmelagde fiskekaker, friske smoothies og mer til!

Kveldens meny*:

  • Sushisalat for store og små
  • Skikkelig god, hjemmelaget lapskaus
  • Snitzel på 1-2-3
  • Fiskekaker med asiatisk vri
  • Gratinert Blomkål
  • Smoothies

*Menyen kan variere noe. 

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

Meld deg på her


18. mars kl. 17:30
Bli en hverdagshelt på kjøkkenet!
Kr 1395.00 Meld deg på
5. mai kl. 17:30
Bli en hverdagshelt på kjøkkenet!
Kr 1395.00 Meld deg på

Kommende kurs

Til toppen