Bli med når Toralf Bølgen lærer deg alt om vin til julematen

Vin til julemat

(Bilde: gilaxia)

Bli med når Toralf Bølgen lærer deg alt om vin til julematen

Hvilken vin bør du servere til ribba? Blir pinnekjøttet bedre med vin til? Kan du drikke vin eller kanskje champagne til rakefisken? Toralf Bølgen gir deg tipsene om hvilke viner som virkelig kan løfte opplevelsen av den tradisjonsrike og flotte julematen til nye høyder.

Er du en av de som lurer på om du skal bytte ut juleøl med vin i år? Eller har du rett og slett lyst til å imponere under årets juleselskaper? Nå har du muligheten.

Lær mer om mat- og vinkombinasjoner av en mester

En som virkelig er svært så kunnskapsrik om kombinasjon av mat og vin er Toralf Bølgen, en av Norges første vinkelnere og godt kjent restauratør.  Han vil lære deg om vin som går perfekt sammen med og løfter kvaliteten på det norske julebordet.

I ukene som kommer deltar de fleste av oss i mange selskapeligheter. Om det er julebord med jobben, selskap med venner og familie eller julaften hjemme rundt spisebordet. Mulighetene for både gode og dårlige mat -og drikkekombinasjoner er mange.

Toralf Bølgen.
Toralf Bølgen.

Toralf Bølgen vil guide deg gjennom hele 13 forskjellige viner og forklare deg hvorfor herlige musserende, nydelige hvite og elegante røde viner er som skapt for de norske juletradisjonene.

Se hvilke viner du får smake her:

Etter denne kvelden står du helt klart bedre rustet til festlighetene som kommer, og kanskje har du fått et tips eller to om hva som bør stå øverst på handlelisten din for vinmonopolet før jul.

Ikke gå glipp av denne herlige og lærerike førjulssmakingen. Ta med deg venner, kolleger, kjente og kjære, eller bare noen du syns trenger det, på en uforglemmelig opplevelse.

Kommende kurs

Til toppen