Bra beliggenhet - ingen leietagere

Sandvika har status som by og ligger i overgangen til Oslo. Likevel er det problemer med å få restauranter til byen. På tross av lokaler med bra beliggenhet.

Etter et halvt år står et av de mest sentrale lokalene i Sandvika tomt - første etasje i Skattens Hus. Nå håper eieren Entra Eiendom å få inn en bakerikjede.
 
Bra beliggenhet
Lokalet er på 140 kvadratmeter og ligger i første etasje rett ut mot gateplan. Så man skulle jo tro at dette var lett å leie ut. Politiske føringer i Bærum for å få liv i sentrum etter kontrortid har gjort at Entra eiendom har rettet søkelyset mot serveringsbransjen.
 
- Vi har forsøkt å trekke til oss leietagere til for eksempel restaurant eller annen serveringsvirksomhet, sier Terje Urnes, direktør i Optimo, datterselskap av Entra Eiendom til budstikka.no.
 
Bølgen & Moi
En fiskerestaurant var inne i bildet en stund, det samme var Bølgen & Moi.
 
- Når det gjaldt fiskerestauranten, så var konklusjonen at det ble for lite sitteplasser, sier Helliesen. Bølgen & Moi konkluderte også med at dette ikke var aktuelt for dem.
 
For dødt
Helliesen forteller at det har vært negative tilbakemeldinger fra potensielle leiere på at det er for dødt i Sandvika etter kontortid.
 
Nå tyder mye på at det som kunne være fine restaurantlokaler blir leid av en bakerikjede.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen