BRANSJE: Fra The Tea Room i Oslo til Agli Amici i Friuli

Bransje Juniutgaven av Apéritif magasin 2020 for bransje

Fra The Tea Room i Oslo til Agli Amici i Friuli

I juniutgaven av magasinet tar vi deg med til The Tea Room i Oslo som har store ambisjoner. Men også til steder du bare kan lese om fortsatt.

Magasinet Apéritif  fyller 25 år og i 2020 byr vi på 8 utgaver fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er abonnementet inkludert.

Alt som kan spises og drikkes fyller sidene. Og i denne utgaven tar vi deg med til steder du fortsatt bare kan lese om som Agli Amici i Friuli hvor poteten er i hovedsetet. Her besøker vi også Marco Simonit som gir ekstra stor omsorg for vinplanter, med gode resultater. Vi ser også på hvordan italienske bønder står opp mot mafiaen. Før vi drar til Østerrike og vinområdet Südsteiermark som ikke bare lager de lekreste sauvignon blanc-viner, men også er en spennende destinasjon for ekstra hyggelig ferie - når den tid kommer. 

Men ikke minst har vi besøkt The Tea Room, en av Oslos siste restauranttilskudd som fikk en ekstra tøff start på åpningen, men som har brukt koronapausen til å tenke nytt.

Her kan du lese hele utgaven av magasinet

Neste nummer av Apéritif kommer 1. september 2020

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen