BRANSJE: Heidi Bjerkan er Årets Kjøkkensjef 2015
Bransje

Heidi Bjerkan er Årets Kjøkkensjef 2015

Manges favorittkokk, deriblant kongeparet, har endelig fått den honnøren hun fortjener.

Det er daglig leder i Norges Kokkemesteres Landsforening, Bodil Skjørstad, som sammen med sine medlemmer har funnet tiden moden for å gi Heidi Bjerkan, innehaver av Credo i Trondheim, denne utmerkelsen.

I begrunnelsen oppgis Bjerkans engasjement for både sine ansatte, for matkulturen og for lokalmiljøet.

-Hun brenner for økologisk dyrking og er ofte å finne på gårder der hun jobber med dyrene og vet dermed absolutt hva hun prater om når maten blir presentert på tallerken, påpeker Skjørstad.

Hun jobber for å være inntil 80 prosent selvforsynt med grønnsaker gjennom den biodynamiske gården Skjølberg Søndre.

Skjørstad legger til: -Heidi er et raust menneske som byr på seg selv for at gjestene skal få en optimal mat opplevelse, hun er tilstede for sine ansatte og lærlinger og viser stort engasjement.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen