Brekke og Bruarøy overtar Ole B-stuene

Brekke og Bruarøy overtar Ole B-stuene

Satser på gammelt og nytt på Lysekloster.

På bildet, f.v.: Lukasz Brekke, Frode Søviknes og Frank Vasby Bruarøy utanfor Ole B-stuene. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy, midtsiden.no)

Lukasz Brekke, kjent fra NM i kokkekunst og «Det naturlige kjøkken» på Engeline og Frank Bruarøy, kåret til Årets Salmachef i fjor, overtar Ole B-stuene på Lysekloster i Os i Hordaland, skriver midtsiden.no.

Kokken Lukasz Brekke er blant annet tidligere deltaker i NM i kokkekunst. Han har også hatt praksisplass på Noma i København. Hobbykokken Frank Vasby Bruarøy ble kåret til Årets Salmachef i 2012. Nå går han inn i tospann med Brekke.

Lukasz Brekke bekrefter overfor midtsiden.no at han vil bevare på det Ole B har vært god på, kafeen på dagtid, den populære søndagsbuffeen og det folkelige samlingspunktet for både innbyggerne, hytteturistene, gjester på Museet Lysøen og bergensere som liker å ta turen til Os når de har fri.

– Samtidig tar vi med oss "Det naturlige kjøkken", de lokale råvarene og retter i same kategori, sier han.

Frank Bruarøy planlegger å bygge et akvarium i restauranten.
– Ferske råvarer er ikke bare et pluss på kjøkkenet. Frem til vi tar råvarene opp av tanken, kan krabbe og hummer også være underholdende å se på, ikke minst for de yngste, sier Salma-chefen.

Ole B-stuene eies av Frode Søviknes .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen