Brekke og Bruarøy overtar Ole B-stuene

Brekke og Bruarøy overtar Ole B-stuene

Satser på gammelt og nytt på Lysekloster.

På bildet, f.v.: Lukasz Brekke, Frode Søviknes og Frank Vasby Bruarøy utanfor Ole B-stuene. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy, midtsiden.no)

Lukasz Brekke, kjent fra NM i kokkekunst og «Det naturlige kjøkken» på Engeline og Frank Bruarøy, kåret til Årets Salmachef i fjor, overtar Ole B-stuene på Lysekloster i Os i Hordaland, skriver midtsiden.no.

Kokken Lukasz Brekke er blant annet tidligere deltaker i NM i kokkekunst. Han har også hatt praksisplass på Noma i København. Hobbykokken Frank Vasby Bruarøy ble kåret til Årets Salmachef i 2012. Nå går han inn i tospann med Brekke.

Lukasz Brekke bekrefter overfor midtsiden.no at han vil bevare på det Ole B har vært god på, kafeen på dagtid, den populære søndagsbuffeen og det folkelige samlingspunktet for både innbyggerne, hytteturistene, gjester på Museet Lysøen og bergensere som liker å ta turen til Os når de har fri.

– Samtidig tar vi med oss "Det naturlige kjøkken", de lokale råvarene og retter i same kategori, sier han.

Frank Bruarøy planlegger å bygge et akvarium i restauranten.
– Ferske råvarer er ikke bare et pluss på kjøkkenet. Frem til vi tar råvarene opp av tanken, kan krabbe og hummer også være underholdende å se på, ikke minst for de yngste, sier Salma-chefen.

Ole B-stuene eies av Frode Søviknes .

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen