Buchardt bygger for 3,5 milliarder

Nylig skrev vi at Arthur Buchard skal bygge hotell for en halv milliard på Gardermoen. Men mannen har mer på gang. Tre milliarder, faktisk.

Buchardt skal nemlig bygge hoteller for til sammen 3,5 milliarder i løpet av de kommende årene.
 
Stockholms største
Buchardt skal sammen med sønnen Andreas bygge nye hoteller både her og der. Det største prosjektet er utbyggingen av Stockholms største hotell. Dette hotellet skal ha 600 rom og det er Petter Stordalens Choice som skal stå for driften.
 
- Hotellet vil koste en milliard kroner og er 31.000 kvadratmeter stort, sier Buchardt til Dagens Næringsliv.
 
Satser stort
I tillegg til dette skal Buchardt også bygge et hotell rett foran presidentpalasset i Helsingfors. Her blir investeringen rundt 400 millioner kroner. Etter planen skal hotellet stå ferdig i oktober 2010.
 
Buchardt satser også 650 millioner på et hotell i Kista i Sverige, 450 millioner på hotell i Malmø og 300 millioner på Oppdal og Hafjell.
 
Buchardt har fått store gevinster på hotellsatsingen sin og hadde ifølge Kapital i fjor en formue på 420 millioner kroner.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen