Bygger om for større matglede

Storstilt ombygging skal gjøre Aker Brygge til en levende bydel i Oslo.

Nye nisjeforretninger for delikatesse, frukt og grønnsaker, kjøtt, fisk/sjømat og ost - og en ny stjernerestaurant - skal gjøre Aker Brygge i Oslo til et hyggeligere og mer spennende sted for matglade nordmenn og utlendinger.

De neste fire årene vil en ombygging til mellom én og 1,5 milliarder kroner modernisere og forandre det populære området ved fjorden i Oslo sentrum.

- Aker Brygge skal bli et en åpen og levende bydel som byr på personlighet, kontraster og gode opplevelser for Oslos befolkning og tilreisende fra inn- og utland, sier Olav Line, adm. direktør i eiendomsselskapet Norwegian Property (NPRO) som eier mesteparten av Aker Brygge. Arbeidet er allerede startet.

Enda bedre matopplevelser er noe av det selskapet satser på for å nå målet, og Norwegian Property satser på et nytt løft i restauranttilbudet med stjernekokkene Terje Ness og Rune Pals restaurant. Etter åpningen i september i år er målet å bli Norges beste og mest eksklusive restaurant med to Michelin-stjerner.

Det nye restaurantkomplekset, som skal hete "Onda by Pal&Ness", vil ha til sammen 400 sitteplasser inne, fordelt på tre avdelinger. I tillegg kommer 250 sitteplasser utendørs. Restauranten vil være på 1000 kvadratmeter over to etasjer ved den såkalte Tingvalla-utstikkeren ved Herbern Marina, midt på Aker Brygges attraktive sjøside.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen