Camilla serverte til to sølv i Yrkes-EM

- En pangstart på karrieren min.

Etter halvannet år som lærling hos «To Rom og Kjøkken» i Trondheim vant Camilla Laiho Trondsen to sølv under helgas yrkes-EM i Portugal.

- Jeg er jo ikke ferdig med læretiden min ennå, og så får jeg sølvmedalje! Føler dette er så tidlig for meg, sier Laiho Trondsen til Byavisa i Trondheim.
Det ble sølv både i den individuelle delen av konkurransen og som halvpart av kokk- og servitørteamet, hvor hun konkurrerte sammen med kokken Øyvind Bøe Dalelv fra Restaurant Eik i Oslo.

Laiho Trondsen håpet på forhånd å nå topp fem på resultatlista, men forteller om godfølelse hele veien undervis i mesterskapet, som ble arrangert i Lisboa.

Nå skal hun hjem til Trondheim for å avslutte av julebordsesongen.
- Denne medaljen inspirerer meg til å stå på videre og gjøre en skikkelig bra jobb. En pangstart på karrieren min, sier Camilla.

I tillegg til sølvmedaljen, mottok Øyvind Bøe Dalelv "Medallion for Excellence" i klassen kokk, individuelt.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Test 952 musserende og perlende viner fra hele verden

Dette er hva du kan velge mellom av bobler til jule- og nyttårsfeiringen

Utvalget av bobler på polet er enormt og det i alle prisklasser. Her finner du 952 viner i alle farger, formater, opprinnelser og kategorier. Alt fra fra champagne, cremant, prosecco, spumante, cava, sekt og andre typer tørrere boblevin som alle kan skaffes i tide til den store festen. Les hele saken

Til toppen