Coca-Cola lanserer nytt varemerke i Norge

God smak og høy kvalitet skal være nøkkelordene når Coca-Cola introduserer sin internasjonale merkevare, BonAqua i Norge. Etterspørselen etter vann på flaske øker voldsomt i Norge, og variantene begynner å bli forholdsvis mange. Selskapet mener likevel de
Redaksjonen
03 Mars 2001 - 14:27

- Det er ikke så ofte Coca-Cola lanserer nye produkter i Norge. Når det nye produktet til og med er flaskevann med kullsyre, håper vi at det blir møtt med betydelig interesse, sier produktansvarlig Anne Marie Løvenskiold i Coca-Cola Norge. Coca-Cola har vurdert potensialet for vann på flaske over lengre tid, og mener markedet nå endelig er modent for en større satsing. I fjor vokste vannmarkedet i Norge med 8,9 prosent sammenlignet med året før. (målt i verdi).

I snitt drakk hver nordmann 18 liter kjøpevann.

- Interessen for vann er noe helt annet i dag enn for få år siden. Vi tror BonAqua vil stå sterkt i det nye vannmarkedet som vokser frem. Vann er blitt mer enn helse, det er blitt et livsstilsprodukt, sier Løvenskiold.

Gjennom omfattende testing har Coca-Cola kommet frem til et kullsyrenivå, samt en mineralblanding med lavt saltnivå, som gir BonAqua en balansert smak - en smak som har kommet vinnende ut i tester sammenlignet med nasjonale vannmerker i både Norge, Sverige og Danmark. Det er faktisk stor forskjell på smaken av forkjellige typer kullsyreholdig vann. Tester viser at forbrukerne godt klarer å kjenne forskjeller, sier hun.

- Vi har et globalt nettverk, og skal utnytte vår kunnskap om kontinentale drikkevaner i posisjoneringen av BonAqua. Flere internasjonale vaner for vanndrikking er på vei til Norge. For eksempel ser vi at vann serveres til kaffe i de nye kaffebarene, påpeker Løvenskiold.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her