Crossroad skrur av komfyren

Crossroad skrur av komfyren

Gastropuben satser på servering av drikke og livemusikk.

The Crossroad Club har skrudd av ovnene og tømt spiskammerset for hjemmelagde pølser, supper, chiliburger, spareribs og fisk.

- Årsaken til at vi legger kjøkkenet på is nå, er at vi mistet kjøkkensjefen vår, Jørgen Marthinsen. Siden vi ikke hadde en umiddelbar erstatter, har vi valgt å legge kjøkkendelen på is inntil videre, sier  daglig leder ved The Crossroad Club, Steffen Skau Linnert, til osloby.no.

Heretter blir det band og ymse ølsorter på menyen i Maridalsveien. Skau Linnert utelukker ikke at de en gang i fremtiden vil ta opp gastropub-konseptet, men sier til nettstedet at det trolig ikke vil skje med det første.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Kun for medlemmer: Unik og luksuriøs reise til Champagne til spesialpris

I løpet av fire aprildager neste år får du oppleve det aller beste Champagne har å by på fra vinsmakinger hos topprodusenter til lunsjer og middager på Michelin-restauranter og selvsagt overnatting på de aller mest komfortable hotellene. Dette vil du ikke gå glipp av. Som medlem får du dessuten spesialpris og sparer 3.800 kroner per person. Les hele saken

Til toppen