Matkurs og vinkurs

Beermakers Dinner i Trondheim 14.mai

Beermakers Dinner i Trondheim: Øl fra Ája og Ægir til en fantastisk 5-retters meny

Beermakers Dinner i Trondheim: Øl fra Ája og Ægir til en fantastisk 5-retters meny

Beermakers Dinner kommer til Trondheim. Smak hele 10 deilige øl fra bryggeriene Ája og Ægir til en fantastisk velsmakende femretters meny på E.C Dahls Pub og Kjøkken.
02 Januar 2019 - 16:00

Vi tar med oss suksessen fra Oslo og duker opp til en kulinarisk helaften når to av Norges fremste bryggerier, Ája og Ægir, stiller til Beermakers Dinner hos E.C Dahls Pub og Kjøkken i Trondheim.  Bli med oss på en fortryllende aften der kvalitetsmat og håndverksøl går hånd i hånd. Kjøkkensjefen Andreas Strømsland har komponert en innbydende 5-retters meny som garanterer å pirre smaksløkene. Ája og Ægir har plukket ut fem av sine beste øl som du får smake til denne menyen. Hvilke øl som smaker best til maten, får du være med å avgjøre, for her skal det kåres vinnere.

Jan-Tore Oskal

Blant vakre verneverdige teglsteinsbygninger på Sundland i Drammen finner du håndverksbryggeriet Ája. Bryggeriet lager øl etter belgiske bryggetradisjoner, og har røtter i Finmark. Ája, som betyr kilde på samisk, brygger balansert kvalitetsøl, der harmonien mellom smakselementene i ølet står i fokus. Med oss denne kvelden er bryggerisjef Jan-Tore Oskal. Som tidligere tidligere butikksjef ved Vinmonopolets butikk i Asker, og en av de førende på øl-kunnskap i Vinmonopolet, sitter Jan-Tore inne med spesielt god kunnskap. Dette gir en god mulighet til å stille de spørsmålene du måtte lure på. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om Ájas øl

Jannicke Øye

Innerst i Sognefjorden i en liten sidedal ligger Flåm. Her lages det øl i særklasse på Ægir Bryggeri. Bryggeriet er en suksesshistorie innen ølkultur i Norge, helt siden den spede starten som et pubbryggeri i Flåm i 2007. Dette betyr også at de helt siden starten har hatt et stort fokus på øl og mat. Ægir-ølet er i verdensklasse og er premiert en rekke ganger. Bryggerirepresentant  Jannicke Øye kommer til E.C Dahls denne fortryllende maikvelden. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om Ægir sitt øl 

 Benytt denne tirsdagen i mai måned til å smake 10 spennende øl til en deilig femretters meny. 

Gå ikke glipp av denne unike sjansen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her