Illustrasjonsbilde

Beermakers Dinner i Trondheim 14.mai

Illustrasjonsbilde (ClarkandCompany)

Beermakers Dinner i Trondheim: Øl fra Ája og Ægir til en fantastisk 5-retters meny

Beermakers Dinner kommer til Trondheim. Smak hele 10 deilige øl fra bryggeriene Ája og Ægir til en fantastisk velsmakende femretters meny på E.C Dahls Pub og Kjøkken.

Vi tar med oss suksessen fra Oslo og duker opp til en kulinarisk helaften når to av Norges fremste bryggerier, Ája og Ægir, stiller til Beermakers Dinner hos E.C Dahls Pub og Kjøkken i Trondheim.  Bli med oss på en fortryllende aften der kvalitetsmat og håndverksøl går hånd i hånd. Kjøkkensjefen Andreas Strømsland har komponert en innbydende 5-retters meny som garanterer å pirre smaksløkene. Ája og Ægir har plukket ut fem av sine beste øl som du får smake til denne menyen. Hvilke øl som smaker best til maten, får du være med å avgjøre, for her skal det kåres vinnere.

Jan-Tore Oskal

Blant vakre verneverdige teglsteinsbygninger på Sundland i Drammen finner du håndverksbryggeriet Ája. Bryggeriet lager øl etter belgiske bryggetradisjoner, og har røtter i Finmark. Ája, som betyr kilde på samisk, brygger balansert kvalitetsøl, der harmonien mellom smakselementene i ølet står i fokus. Med oss denne kvelden er bryggerisjef Jan-Tore Oskal. Som tidligere tidligere butikksjef ved Vinmonopolets butikk i Asker, og en av de førende på øl-kunnskap i Vinmonopolet, sitter Jan-Tore inne med spesielt god kunnskap. Dette gir en god mulighet til å stille de spørsmålene du måtte lure på. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om Ájas øl

Jannicke Øye

Innerst i Sognefjorden i en liten sidedal ligger Flåm. Her lages det øl i særklasse på Ægir Bryggeri. Bryggeriet er en suksesshistorie innen ølkultur i Norge, helt siden den spede starten som et pubbryggeri i Flåm i 2007. Dette betyr også at de helt siden starten har hatt et stort fokus på øl og mat. Ægir-ølet er i verdensklasse og er premiert en rekke ganger. Bryggerirepresentant  Jannicke Øye kommer til E.C Dahls denne fortryllende maikvelden. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om Ægir sitt øl 

 Benytt denne tirsdagen i mai måned til å smake 10 spennende øl til en deilig femretters meny. 

Gå ikke glipp av denne unike sjansen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

 

Kommende kurs

Til toppen