Verdens beste barer
Denne drinken serveres på verdens beste bar

Denne drinken serveres på verdens beste bar

Dead Rabbit i New York er både verdens beste cocktailbar og har verdens beste cocktailmeny.
Aase E. Jacobsen
19 August 2015 - 14:59

Dead Rabbit kapret altså nok en gang topplasseringen for sin meny. Første gang var i 2013.

Dead Rabbit er en opplevelse av de sjeldne.
I fjor ble baren beste amerikanske cocktailbar, men nå fikk den altså den aller gjeveste prisen.

Les den fascinerende historien om verdens beste bar

Norgesvennen Alex Kratena står bak suksessen med Artesian.

Artesian som fikk denne i 2014, ble til gjengjeld beste internasjonale cocktailbar i år.

Derfor er Artesian i en klasse for seg

Beste nye internasjonale cocktailbar er Dandelyan med Ryan Chetiyawardana i kulissene.

Ryan Chetiyawardana i arbeid på White Lyan.

 Han står også bak White Lyan, vinner av fjorårets tittel. Han ble ikke uventet også beste internasjonale bartender 2015. Det er helt tydelig at han har funnet en suksessoppskrift.

Se alt det sprø Ryan Chetiyawardana finner på

Beste nye amerikanske cocktailbar er for øvrig ABV i San Fransisco.

Amaro di Angostura er årets hotteste nye ingrediens.

Beste internasjonale restaurantbar er Social Eating Pubs Blind Pig hvor en av Norges beste bartender gjennom tidene, nemlig Monica Berg, jobbet inntil nylig. Og beste internasjonale hotellbar er Beaufort Bar på Savoy i London.

Det deles ut ikke bare priser til barer, men også ulike personligheter og råvarer. Årets beste nye ingrediens er Amaro di Angostura. Den kommer fra samme produsent som den kjente bitteren, men i motsetning til denne kan amaro-utgaven nytes som den er over is. Men størst potensial har den nok som ingrediens i cocktails.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen
Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen

Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Denne tar litt tid, men det har de fleste på en søndag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen
Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen

Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Denne tar litt tid, men det har de fleste på en søndag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her