Ukens drink
Denne drinken har stor wow-faktor og kommer med smaksgaranti
Foto: (Dr Jekylls)

Denne drinken har stor wow-faktor og kommer med smaksgaranti

Du må kanskje ha et forhold til Cheerios, men faktum er at den smaker så godt at du glemmer at den er laget av en av de mest ultraprosesserte matvarene som finnes.
19 Januar 2024 - 12:00

Lik det eller ei, men det er utrolig mange som elsker Cheerios og som fortsatt kommer til å gjøre det selv om det er så lite korrekt som mulig i disse tider.

Kanskje nettopp derfor er denne drinken en av Dr Jekylls whisky og ølbar sine mest populære signaturdrinker. 

Den ser umiskjennelig ut som en frokosttallerken, og det er litt av ideen bak, derfor serveres den med en skje. Den passer likevel best fra brunsj og utover.

Test den gjerne ut på den egen after-ski.

Cereal Killer er en signaturdrink fra Dr Jekylls som serveres med skje. Foto: Dr Jekylls

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når du baker torsken (eller skreien) under en skorpe som her, blir den ekstra god
Dagens rett

Når du baker torsken (eller skreien) under en skorpe som her, blir den ekstra god

Med en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

At erter, kjøtt og flesk, er manges yndlingsrett, forstår du fort når du har smakt den
Dagens rett

At erter, kjøtt og flesk, er manges yndlingsrett, forstår du fort når du har smakt den

Det er viktig å holde tradisjonsmaten i live. Denne oppskriften er en skikkelig smaksbombe.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Den kule drinken Salty Dog fortjener mer oppmerksomhet
Ukens drink
Salty Dog drinkoppskrift

Den kule drinken Salty Dog fortjener mer oppmerksomhet

Kombinasjonen av gin/vodka, grapefrukt og salt er en innertier som gir lyst på mer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Tacofredagen kommer med kjøttboller i grønnsaksmos
Dagens rett

Tacofredagen kommer med kjøttboller i grønnsaksmos

Her får du smaken av taco(krydder), men i en annen innpakning.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når du baker torsken (eller skreien) under en skorpe som her, blir den ekstra god
Dagens rett

Når du baker torsken (eller skreien) under en skorpe som her, blir den ekstra god

Med en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

At erter, kjøtt og flesk, er manges yndlingsrett, forstår du fort når du har smakt den
Dagens rett

At erter, kjøtt og flesk, er manges yndlingsrett, forstår du fort når du har smakt den

Det er viktig å holde tradisjonsmaten i live. Denne oppskriften er en skikkelig smaksbombe.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene
+
Godbiter i pollisten

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene

Chinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen
+
Ukens vin

Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen

Direkte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette var bestemors favorittdessert
Ukens kake

Dette var bestemors favorittdessert

Har du levd noen tiår, husker du sikkert den gammeldagse festdesserten Marte Knipe. Sikre deg oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Den kule drinken Salty Dog fortjener mer oppmerksomhet
Ukens drink
Salty Dog drinkoppskrift

Den kule drinken Salty Dog fortjener mer oppmerksomhet

Kombinasjonen av gin/vodka, grapefrukt og salt er en innertier som gir lyst på mer.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her