Din egen etikett

Kunne du tenke deg din egen logo eller stedets navn på flasken med husets vin? Det trenger ikke koste deg en formue og ikke behøver det være flere tusen flasker du kjøper heller.

Firmaet Saro Agenturer i Oslo har spesialisert seg på å utvikle etiketter for både dette og hint og leverer blant annet spesialdesignede sådanne for både vin og brennevinsflasker. Og hvis du tror at du må sitte å vaske av gamle etiketter før de nye kan settes å tar du feil. Firmaet samarbeider med Arcus Produkter. Det er et spesielt utvalg av vin og sprit som man kan få satt sitt eget preg på. Det utvalget kan du få ved å kontakte Egil Arne Jørgensen hos Arcus.
 
Det er heller ikke nødvendig å bestille mer enn 100 flasker. Kanskje er det også en god ide å la Saro ta seg selve designjobben når etikettene eventuelt skal lages. Det er mange muligheter og de trykkes selvfølgelig med både sølv- og gulltrykk. Selv kapselen på toppen kan du bestemme fargen på. Det er mulig å få både foretiketter og baketiketter og det kan også settes på tags i snor rundt halsen på flasken. Du kan lese mer på

www.saro.no

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen