Drøbak i Korea

Cafe Drøbak har åpnet. I Sør-Korea. Og det kan fort bli mange av dem.

Det var stilfullt da Cafe Drøbak åpnet i Seoul nylig. Ambassadør Didrik Tønseth stod for den høytidelige åpningen og fikk æren av å klippe snoren for det nye konseptet.
 
Godt strøk
Den første Drøbak-kafeen i Sør-Korea ligger i hovedstadens aller beste strøk.
 
Køene var lange utenfor og tusenvis av mennesker var innom allerede åpningsdagen for å få en smak av Drøbak og Norge. De fikk servert norske brødvarer og baguetter med norsk pålegg, vafler og andre norske produkter.
 
Kafeen er stor og fordeler seg over tre etasjer. Interiøret er moderne, og overalt er det norske produkter gjestene kan se på. Kafe-vertene har forklær i de norske farger så det ikke skal herske noen tvil om hvilket land de profilerer.
 
Mr. Lee står bak
Det er nuddelkongen Mr. Lee som står bak ideen om en egen kafekjede med navnet Drøbak i sitt tidligere hjemland. Han er ikke med på eiersiden selv, men har overbevist noen av sine forretningsforbindelser om å satse på konseptet.
 
- Går alt etter planen blir det åpnet 30 Cafe Drøbak-konsepter i Sør-Korea bare i år. I løpet av et par-tre år kan det være 250-300 slike kafeer rundt i Sør-Korea, sier Mr. Lee til Østlandets Blad.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen