Hospices de Beaune er en av de mest historisk interessante stedene i Burgund og et must på en reise som dette.

Vintur Burgund 4.-7. jui 2020

Hospices de Beaune er en av de mest historisk interessante stedene i Burgund og et must på en reise som dette. (vanbeets)

Årets julegave: Bli med på en smaksrik og lærerik reise til Burgund og en snartur innom Paris - topp vin og mat i 4 dager til ende

I løpet av fire junidager neste år får du oppleve det aller beste Burgund har å by på fra vinsmakinger hos topprodusenter til lunsjer og middager på restauranter som serverer regionale spesialiteter matchet med topp viner. Og overnattingen er på et komfortabelt boutiquehotell som serverer lekre frokoster. Dette vil du ikke gå glipp av. Som medlem får du dessuten spesialpris og sparer 3.600 kroner per person.

Har du drømt om å kunne gå fra den ene vinsmakingen til den andre, og med bare de beste vinene, ja da er dette turen for deg. 

Når temaet er Burgunds viner, skjønner du at vi snakker om en reise som er utenom det vanlige. 

POURING WINE at bars resturant and weddings. also other social events. Foto: Boris_Kuznets

Apéritifs mat- og vinklubb tilbyr en firedagers storslått opplevelse I samarbeid med Vintastic - et fransk eventbyrå som har spesialisert seg på vinreiser til de aller beste vinprodusentene, restaurantene og hotellene. Skreddersydd for mat- og vinelskere som bare vil ha det aller beste.

Det betyr mat og drikke av topp klasse som nytes i den ypperste komfort. Bedre kan du ikke ha det. Og på denne reisen blir du del av en eksklusiv gruppe på inntil 12 personer.

Côte de Nuits med Gevrey-Chambertin og produsenter som Patrice Rion, Domaine des Ursulines og Domaine Jean Trapet.

Gevrey-Chambertin huser noen av de aller mest ettertraktede vinmarkene i Burgund. Foto: yangshuo

Côte de Beaune med Beaune by hvor vi finner produsenter som Olivier Leflaive, Joseph Drouhin, Chanson, Louis Jadot og Bouchard Père et Fils. Samt ikke minst imponerende Château Meursault  og historiske Hospices de Beaune hvor den årlige vinauksjonen finner sted. 

Beaune er en veldig sjarmerende småby med gode shoppingmuligheter for den vin- og matinteresserte. Foto: Edward Haylan

I løpet av de fire dagene får du det beste fra Burgunds gastronomi og historie, med den vin- og kulturkyndige engelskspråklige reiseguiden Margaret Mallon Pujol som tar deg gjennom disse dagene. Dette kan bli din beste sommerferieopplevelse noensinne.

Chateau de Meursault, Meursault, Burgundy, France - 5 August 2014: The typical french Castle in Burgundy. Foto: studioraffi

Her kan du studere programmet i detalj 

Transporten mellom besøkene foregår i komfortable luksusminibusser. 

Inkludert er selvsagt også tur/retur Oslo-Paris Charles de Gaulle inkludert tog t/r flyplass-Burgund. 

Det blir også tid til en svømmetur i hotellets svømmebasseng, eller jacuzzi innendørs.

Dato: 4. - 7. juni 2020

Påmeldingsfrist: 2. januar 2020

Bare hør her: Fire dager, tre netter på boutique hotell i Beaune, all-inclusive, fra frokostene på hotellet til lunsjer og middager som alle finner sted på svært gode lokale restauranter og som avsluttes med lunsj på et av Paris' beste brasserier. Du besøker 2-3 vinprodusenter daglig, både små hus og de store berømte adressene og blir kjent med vinene fra både Côte de Nuits og Côte de Beaune. Det finnes ingen bedre måte å lære om en vinområde på enn å besøke det selv. 

Pris: Som medlem i Apéritifs mat- og vinklubb får du 10 prosent avslag på normal pris som er 36.050. Du betaler dermed kr 32.445 per person for reisen, alt inkludert. Tillegg for enkeltrom er 5.200

Meld deg på ved å sende din kontaktinfo her

Vintastic er medlem av Atout France, det franske turistbyrå, og har alle nødvendige sertifiseringer og forsikringer for å arrangerer gruppereiser. Så snart du har meldt din interesse, vil du bli kontaktet av Vintastic som tar seg av alle detaljer knyttet til reisen. 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen