Matkurs og vinkurs

Biodynamisk vinmesse 4. juni, Vippa, Oslo

43 av verdens hotteste vinprodusenter venter på å vise deg sine viner
Foto: (mythja)

43 av verdens hotteste vinprodusenter venter på å vise deg sine viner

Er du åpen for nye vinopplevelser og nye ideer, må du få med deg denne vinmessen på Vippa i Oslo. 43 biodynamiske produsenter på en flate er en sjelden anledning til årets dypdykk.
Julie Helene Amundsen
02 April 2018 - 01:00

43 av de fremste biodynamiske produsentene i Europa vil være tilstede på Biodyvinmessen 4. juni. Her får du en enestående sjanse til å prøve mengder med biodynamisk vin av mange forskjellige druer og minst like mange forskjellige områder.

Du bør sørge for å være på Vippa denne ettermiddagen, for da kommer det nemlig vinhus fra Frankrikes mest ettertraktede regioner som Champagne, Alsace, Burgund, Jura og Bordeaux. I tillegg sjeldent besøk fra Korsika og Sveits, samt Italia og Tyskland. 

Se de spennende vinhusene du kan smake vin fra den 4. juni

Biodyvin er en organisasjon som sikrer at 135 produsenter fra Frankrike og andre land, produserer vinen sin etter strenge bærekraftige krav.

Nysgjerrig på biodynamisk vin? Les mer her

Arrangementet er en åpen smaking med 43 utstillere og deres viner, hvor du selv kan velge hvem du vil tilbringe din tid med og hva du vil smake.  

Gå ikke glipp av denne smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull og hyggelig vinopplevelse!

 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her