En unik sjanse til å smake virkelig eksklusive og verdensberømte champagner med stjernemat fra Statholdergaarden

Vinkurs med mat 13. november i Oslo

En unik sjanse til å smake virkelig eksklusive og verdensberømte champagner med stjernemat fra Statholdergaarden

Gå ikke glipp av denne helt unike smakingen med svært så flotte champagner til Michelin-mat.

Nicholas Lane

Dette blir en helt unik aften du rett og slett ikke kan gå glipp av. Nicholas Lane som er vinmaker hos Dom Pérignon, kommer til Oslo for å presentere fire svært eksklusive champagner fra sitt sortiment. Han er new zealanderen som relativt nylig har gjort franskmann av seg, for å jobbe som ønolog for Dom Pérignon og som dermed er ansvarlig for den rikholdige kjelleren og kommende lanseringer. 

Dom Pérignon lager noen av verdens mest anerkjente champagner. De jobber kun med årgangsviner og druer av svært høy kvalitet, hvilket resulterer i fantastisk flotte og holdbare viner. Vinene vi får smake denne kvelden er Dom Pérignon Rosé 2005, Dom Pérignon 2009 og ikke minst den svært eksklusive Dom Pérignon P2 2000. Ikke nok med dette vil det bli en førlansering av den eksepsjonelle Dom Pérignon 2008. Det som gjør sistnevnte så spesiell, er at det var den siste champagnen den forrige kjellermesteren Richard Geoffroy som var hos Dom Pérignon i årevis, laget før han nylig sluttet. Denne vinen har aldri før vært tilgjengelig i Norge og når får du smake den som en av de første. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om Dom Pérignons viner

Ikke nok med dette så har Statholdergaardens kokker komponert en helt egen meny for disse vinene. Det blir fire små retter perfekt tilpasset hver sin vin. Statholdergaarden er en av Norges aller beste restauranter og det er ikke uten grunn at de har beholdt sin Michelinstjerne i over 21 år. 

 

La ikke denne anledningen gå fra deg. Den kommer ikke igjen for det er sjelden å kunne smake så mange ulike cuveer fra dette legendariske champagnehuset. 

 

Kommende kurs

Til toppen