Matkurs og vinkurs

Vinmesse i Oslo 5. februar

Vinmesse: Enestående smaking av viner fra Europas beste vinmarker
Foto: (vasantytf)

Vinmesse: Enestående smaking av viner fra Europas beste vinmarker

Bli med og opplev 35 inspirerende og dyktige vinprodusenter fra hele Europa! La deg begeistre av bredden og kvaliteten i alt fra store internasjonale produsenter til små familiedrevne vingårder.
15 Oktober 2019 - 16:00

På denne åpne smakingen kan du tilbringe tiden din ved de utstillerne du selv vil. Representantene fra de ulike vinhusene viser deg sine beste viner og du kan oppleve viner fra noen av de beste champagnehusene, spennende tyske produsenter og anerkjente vinhus fra Spania og Italia. Lær mer om disse fabelaktige vinene, opplev gamle favoritter på nytt og utforsk nye spennende viner. 

Under denne messen vil også følgende Master Classes bli avholdt:

17:15 - 18:15 - Champagne Bollinger

18:30 - 19:30 - Schloss Johannnisberg

Påmelding til Master Class sendes med kvittering for vinmessen til denne
e-postadressen. NB: Kun 36 plasser. 

HER ER NOEN AV DE PRODUSENTENE DU KAN MØTE PÅ GRAND HOTEL:
Champagne Ayala, Champagne Bollinger, S.A. Prüm, Castello Vicchiomaggio, Grands Chais de France, Marchand-Tawse, Gruppo Italiano Vini (Lamberti, Cavicchioli, Santi, Nino Negri, Conti Serristori, Bolla, Teresa Rizzi, Monaci, Contessa Mathilde), Vidal-Fleury, Pascale Bouchard, Johannishof, Ladoucette, Regnard, Baron de Ley, El Coto, Finca Museum, Hugel, Henkell/Freixenet (Freixenet, Schloss Johannisberg, Chapel Hill, Iheart, MIA), Anselmann, Casa da Passarella, Cantine Pellegrino, Rivetto.

Gå ikke glipp av denne smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull og hyggelig vinopplevelse!

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her