Øk din vinkunnskap med Apéritifs vinskole
Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs Vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs Vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenMed denne kåringen ønsker Norsk Vinkelnerforening å øke fokus på sommelierfaget og alle de dyktige sommelierene som jobber rundt i det ganske land.
Les hele sakenBli med og opplev 35 inspirerende og dyktige vinprodusenter fra hele Europa! La deg begeistre av bredden og kvaliteten i alt fra store internasjonale produsenter til små familiedrevne vingårder.
Les hele sakenDen 27 år gamle sørlendingen som nå gjør trønder av seg, er en av to mestvinnende vinkelnere i Norge.
Les hele sakenKristiansanderen Henrik Dahl Jahnsen (26) er på nytt landets beste vinkelner.
Les hele sakenBli med på en fabelaktig vinsmaking hvor du kan oppleve flere hundre viner fra noen av de mest interessante vinprodusentene i Australia.
Les hele sakenDen fjerde runden av Bryggeribråk er i gang og bråksjef Hans Tryggvason på Håndverkerstuene venter kraftig vekst i antall gjester.
Les hele sakenSverige tok gull, Irland bronse, og både Norge, Danmark og Finland er blant verdens 15 beste nasjoner.
Les hele sakenBli med og opplev åtte utsøkte champagner fra et av de mest velrenommerte vinhusene, og lær mer om et av verdens mest berømte vinområder
Les hele sakenSmak åtte viner fra Rioja hvorav fire er helt spesielle. Du blir nemlig servert utvalgte gran reserva-viner fra fire tiår: 1970, 1987, 1991 og 2004.
Les hele saken24 år gamle Henrik Dahl Jahnsen er en av de yngste VM-deltakerne gjennom tidene. Men lar ikke alder stå mellom.
Les hele sakenToscana er verdensberømt for sine fantastiske viner. Bli med og lær mer om området og smak hele 12 viner, deriblant flere årganger av toppvinen brunello.
Les hele sakenBli med og opplev åtte utsøkte champagner, deriblant noen virkelige godbiter, og lær mer om et av verdens mest berømte vinområder.
Les hele sakenHan er Norges beste vinkelner i år som for to år siden. Og i april deltar han i sommelier-VM i Argentina.
Les hele sakenBli med på en fabelaktig vinsmaking hvor du kan oppleve flere hundre viner fra noen av de mest interessante vinprodusentene i Australia.
Les hele sakenBli med og opplev sju utsøkte champagner fra et av de mest velrenomerte vinhusene i champagne, og lær mer om et av verdens mest berømte vinområder
Les hele sakenLær om verdens beste musserende viner og smak 10 elegante champagner med en av landets fremste vinkjennere, Toralf Bølgen.
Les hele sakenHils sommeren velkommen og bli med på en utsøkt helaften på Louise Restaurant & Bar.
Les hele sakenBli med og smak 12 utsøkte viner fra et av Sancerres mest kjente vinhus
Les hele sakenOpplev suksessviner fra to kontinenter i perfekt harmoni med en spesialkomponert 5-retters meny på Klosteret restaurant
Les hele sakenEtter dette kurset vet du hva som skiller de mange ølsortene fra hverandre og hva som gjør et øl godt.
Les hele sakenBli med og opplev 9 utsøkte champagner og lær mer om et av verdens mest berømte vinområder.
Les hele sakenOpplev mer enn 20 forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte til en enestående smaking her i Norge.
Les hele sakenBli med å oppleve en vårlig 5- retters meny skreddersydd til 12 viner fra Languedoc i Frankrike.
Les hele sakenGreske Nikolas Giannopoulos har som mål å bli en av verdens 10 beste sommelierer og det fra en vinmessig utpost som er verre stilt enn Norge. Enten du bærer på en lignende drøm eller ei, kan du ha glede av hans tips til hvordan bli bedre.
Les hele sakenSmak enestående viner fra et utvalg av produsenter i et av Frankrikes mest spennende vinområder - Alsace
Les hele sakenYoung Sommelier blir helnorsk og åpner for alle bransjens ansatte under 30 år.
Les hele sakenEtter dette kurset vet du hva som skiller de mange ølsortene fra hverandre og hva som gjør et øl godt.
Les hele sakenLær om verdens beste musserende viner og smak 10 elegante champagner med en av landets fremste vinkjennere, Toralf Bølgen.
Les hele sakenBli med på en unik mulighet til å lære om, og smake, enestående bordeauxviner fra de siste fire tiår sammen med Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenDomaine Marcel Deiss er kanskje den mest banebrytende produsenten i Alsace, og endelig er vinene tilbake i Norge.
Les hele sakenMaster of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg forskjellen på de viktigste druetypene som benyttes i vinproduksjon verden over.
Les hele sakenNedre Foss Gård åpner dørene og byr på 5 lekre retter til 5 fantastiske champagner fra en helt spesiell produsent.
Les hele sakenHar ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenBattle of Bottles, en av årets største vinmesser med hovedfokus på italienske viner lørdag 11. februar i Oslo
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenMen aller størst oppmerksomhet får tre årganger av DRC-porteføljen. Vinverdenens aller mest etterspurte viner selges nemlig til en brøkdel av internasjonal pris. Det kommer til å skape ville tilstander.
Vi snakker om to helt forskjellige ølstiler, men brygget slik de skal være.
Vi snakker om en fatmodnet grappa og en norsk whisky for bestilling. Men også en solid porter som er nyhet i basis.
Det er de aller beste kjøpene blant de 100 testede vinene fra nyhetsslippene i januar og november. Men også en pen håndfull med flotte tørre hvitviner som byr på solid vinvaluta, Topp til skrei og annen sjømat.
Denne er en av mange vanvittig vellykkede viner, men vær forberedt om kamp om flaskene og å tømme kontoen.
Mandag feirer vi samenes nasjonaldag med oppskrift på det tradisjonsrike samiske festmåltidet bidos.
Les hele sakenDet er ikke alle fiskeslag som egner seg til tartar, men ishavsrøya er virkelig en råvare det står respekt av.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs Vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenFilip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenDenne retten kan lages med eller uten pølser. Det viktigste er å ikke kaste grønnsaker som er litt myke eller skrukkete.
Les hele sakenVinterkvelder ber om noe varm og sterkt. Her får du i pose og sekk.
Les hele saken