Squirrel-terminalen opptar mindre enn 1/4 av plassen til en vanlig PC-monitor eller kassa-apparat. Den er spesielt utviklet for restaurantbransjen, er elegant og kan plasseres eller henges opp i ethvert miljø. Terminalen vant en designpris i 1991 og er til og med avbildet på et Canadisk frimerke. Squirrel er enklere å lære, enklere å bruke og mer "idiot-sikkert" enn andre restaurant-system eller kassaregister. Du har hele menyen på skjermen i klartekst og behøver ikke huske en eneste kode. Mindre tid ved kassa, mer tid til gjesten. skriver leverandøren i en pressemelding. Squirrel tvinger servitøren til å gi korrekt informasjon til kjøkkenet. Dette sparer tid og minsker feil-bestillinger. "Fast Bar"-funksjonen gjør det til det raskeste system på markedet. Det er ingen unnskyldning for å vente med bongingen lenger, skriver leverandøren i en pessemelding. Systemet er et komplett ledelses-verktøy og kan utbygges med "Touch-clock" stemplings-system, Food and Beverage, Lagerstyring/Innkjøp/Varemottak. Dagens versjon er utviklet gjennom de siste 10 år og er fremdeles kompatibelt med den første. Integrert kredittkortleser Squirrel-terminalen har innebygget kredittkortleser. Dette gjør autorisasjon og betaling raskere og sikrere, og du slipper egne kortterminaler. Du kan bestille pr. stol/gjest. Dette gjør at du enkelt kan gi gjestene den regning han eller hun måtte ønske: Samlet, hver for seg, eller i hvilken som helst kombinasjon. Squirrel kan koples opp mot systemer for betaling, hotell, tappekontroll, regnskap, lønn osv., og eksportere informasjon til standard PC programvare som Excel, Access etc. Norsk representant er Sulcus Hospitality Scandinavia AS
Enkel å lære - enkel å bruke
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Lag noen nye spennende retter med rakefisk
Av og til blir tradisjonsrike matretter enda bedre når du serverer dem på nye måter. Prøv noen nye oppskrifter med rakefisk.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Denne søndagen kommer alle til å holde seg hjemme
Elgstek med viltsaus er noe av det beste vi har av mattradisjoner. Her har du oppskrift på en skikkelig festrett.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Slik lager du en rimelig og riktig velsmakende festrett med fisk
Den innebærer andre lett tilgjengelige råvarer, er rask og lage, og kan brukes både som forrett og hovedrett.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Bloody Maria er skremmende god - perfekt til halloween
Med halloween kommer også Bloody Mary, eller Bloody Maria som er navnet på versjonen med tequila i stedet for vodka.
Les hele sakenLag noen nye spennende retter med rakefisk
Av og til blir tradisjonsrike matretter enda bedre når du serverer dem på nye måter. Prøv noen nye oppskrifter med rakefisk.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Denne søndagen kommer alle til å holde seg hjemme
Elgstek med viltsaus er noe av det beste vi har av mattradisjoner. Her har du oppskrift på en skikkelig festrett.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Forsiden akkurat nå - 4
Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Den beste fredagsbiffen lages av elg
Tilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Slik lager du en rimelig og riktig velsmakende festrett med fisk
Den innebærer andre lett tilgjengelige råvarer, er rask og lage, og kan brukes både som forrett og hovedrett.
Les hele saken