Squirrel-terminalen opptar mindre enn 1/4 av plassen til en vanlig PC-monitor eller kassa-apparat. Den er spesielt utviklet for restaurantbransjen, er elegant og kan plasseres eller henges opp i ethvert miljø. Terminalen vant en designpris i 1991 og er til og med avbildet på et Canadisk frimerke. Squirrel er enklere å lære, enklere å bruke og mer "idiot-sikkert" enn andre restaurant-system eller kassaregister. Du har hele menyen på skjermen i klartekst og behøver ikke huske en eneste kode. Mindre tid ved kassa, mer tid til gjesten. skriver leverandøren i en pressemelding. Squirrel tvinger servitøren til å gi korrekt informasjon til kjøkkenet. Dette sparer tid og minsker feil-bestillinger. "Fast Bar"-funksjonen gjør det til det raskeste system på markedet. Det er ingen unnskyldning for å vente med bongingen lenger, skriver leverandøren i en pessemelding. Systemet er et komplett ledelses-verktøy og kan utbygges med "Touch-clock" stemplings-system, Food and Beverage, Lagerstyring/Innkjøp/Varemottak. Dagens versjon er utviklet gjennom de siste 10 år og er fremdeles kompatibelt med den første. Integrert kredittkortleser Squirrel-terminalen har innebygget kredittkortleser. Dette gjør autorisasjon og betaling raskere og sikrere, og du slipper egne kortterminaler. Du kan bestille pr. stol/gjest. Dette gjør at du enkelt kan gi gjestene den regning han eller hun måtte ønske: Samlet, hver for seg, eller i hvilken som helst kombinasjon. Squirrel kan koples opp mot systemer for betaling, hotell, tappekontroll, regnskap, lønn osv., og eksportere informasjon til standard PC programvare som Excel, Access etc. Norsk representant er Sulcus Hospitality Scandinavia AS
Enkel å lære - enkel å bruke
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
Les hele sakenEvents single
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse
Vi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.
Les hele saken