Enkel å lære - enkel å bruke

Squirrel var i 1986 det første restaurant-system som tok i bruk Touch-Screen". Nå har bedriften installert over 30.000 terminaler.
Redaksjonen
03 Februar 1998 - 23:54

Squirrel-terminalen opptar mindre enn 1/4 av plassen til en vanlig PC-monitor eller kassa-apparat. Den er spesielt utviklet for restaurantbransjen, er elegant og kan plasseres eller henges opp i ethvert miljø. Terminalen vant en designpris i 1991 og er til og med avbildet på et Canadisk frimerke. Squirrel er enklere å lære, enklere å bruke og mer "idiot-sikkert" enn andre restaurant-system eller kassaregister. Du har hele menyen på skjermen i klartekst og behøver ikke huske en eneste kode. Mindre tid ved kassa, mer tid til gjesten. skriver leverandøren i en pressemelding. Squirrel tvinger servitøren til å gi korrekt informasjon til kjøkkenet. Dette sparer tid og minsker feil-bestillinger. "Fast Bar"-funksjonen gjør det til det raskeste system på markedet. Det er ingen unnskyldning for å vente med bongingen lenger, skriver leverandøren i en pessemelding. Systemet er et komplett ledelses-verktøy og kan utbygges med "Touch-clock" stemplings-system, Food and Beverage, Lagerstyring/Innkjøp/Varemottak. Dagens versjon er utviklet gjennom de siste 10 år og er fremdeles kompatibelt med den første. Integrert kredittkortleser Squirrel-terminalen har innebygget kredittkortleser. Dette gjør autorisasjon og betaling raskere og sikrere, og du slipper egne kortterminaler. Du kan bestille pr. stol/gjest. Dette gjør at du enkelt kan gi gjestene den regning han eller hun måtte ønske: Samlet, hver for seg, eller i hvilken som helst kombinasjon. Squirrel kan koples opp mot systemer for betaling, hotell, tappekontroll, regnskap, lønn osv., og eksportere informasjon til standard PC programvare som Excel, Access etc. Norsk representant er Sulcus Hospitality Scandinavia AS

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så enkelt kan du lage chop suey
Dagens rett

Så enkelt kan du lage chop suey

I dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag: Chop suey med kylling

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her