Ukens drink

Rocket Shots

Enten du skal feire 4. juli eller bare har en hangup når det kommer til gele, er dette drinken for deg

Enten du skal feire 4. juli eller bare har en hangup når det kommer til gele, er dette drinken for deg

Alle har vel smakt eller hørt om studentfester med geledrinker, men denne er litt mer forseggjort og så smaker den skikkelig godt.
02 Juli 2021 - 11:00

Jell-o er så amerikansk som det kan bli, og da er det helt greit å bruke Freia gelepulver for å gjenskape denne smaken. Denne drinkoppskriften er det litt arbeid med, men du får mye moro og god smak ut av investeringen så den er klart lønnsom. 

Det er en vaskeekte amerikansk bartender som står bak; Xuseen Ramse-Miskell har mange møtt på Andre til Høyre, og nå er han klar til å bli med på et nytt barkonsept, The Dangerous Club som åpner i august i Maridalsveien 10 - midt i lysløypa på Fredensborg. 

Han forteller ar Rocket Shots er inspirert av en kjærlighet-på-pinne som heter Rocket Pop.

På Dangerous Club derimot blir det i følge Xuseen så klassisk cocktails som mulig med veldig tydelig spritkarakter. Innehaver er en annen barlegende, nemlig Benjamin Lee, så det er åpenbart bare å glede seg. 

Her er en annen drinkoppskrift på Jelly shot

Lag din egen drinkoppskriftsamling med vår gratis tjeneste 

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev 

Rocket Shots

Rocket Shots

Fremgangsmåte

Denne drinken krever tre forskjellige runder med den grunnleggende oppskriften nedenfor.

Bunnlag: Rød kirsebærsmak = gelepulver med kirsebærsmak + rød konditorfarge

Mellomlag: Hvit limonadesmak = gelepulver med sitronsmak + hvit konditorfarge

Topplag: Blå bringebærsmak = gelepulver med bringebærsmak + blå konditorfarge

Grunnleggende Jello Shot Oppskrift:

Kok opp vannet. Ha gelepulver i en stor bolle og tilsett kokende vann. Rør om i to minutter eller til geléen er helt oppløst.

Tilsett kaldt vann og Jack Daniel’s. Rør blandingen godt. Ha oppi ønsket farge i hvert parti. Tegn en linje for hvor det første laget skal helles i glasset. Sett i fryseren i en halv time til den er solid. Gjenta for alle lagene. Når alle lagene er ferdige, oppbevarer du dem i kjøleskapet slik at du er klar til å servere dem.

Her er en annen drinkoppskrift på Jelly shot

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

Sendt inn av Xuseen Ramse-Miskell, The Dangerous Club, Oslo

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 23. mars

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse

Vi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene! 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her