Er du ikke hekta på Piemonte ennå, blir du det nå

Vinkurs 23. september i Oslo

Er du ikke hekta på Piemonte ennå, blir du det nå

Opplev Piemontes fantastiske viner gjennom denne smakingen av hele 11 viner fra topp vinmarker.

 

Noen av verdens flotteste og mest ettertraktede viner kommer fra det klassiske området Piemonte, nordvest i Italia. Innen Piemonte er Barolo og Barbaresco de to kanskje mest berømte vinområdene, og denne kvelden får du selv oppleve Piemontes eleganse og raffinement gjennom denne smakingen av hele 11 viner.

Giacosa Fratelli er mest kjent for sine enkeltvinmarksviner og har kjøpt flere vinmarker i hjertet av Barolo, slik som Cascina Canavere i Monforte og Tenuta Le Mandorle i Castiglione Falletto. I dag er det en ny generasjon av Giacosa-familien, med fetterne Maurizio og Paolo Giacosa, som fører tradisjonene til vinhuset videre.

Til sammen eier de 50 hektar vinmarker i Piemonte og lager så vel hvite som røde viner, hvorav flere med DOCG-status slik som Barbaresco, også fra grand cru-et Basarin, Barolo, inkludert grand cru-et Bussia, Roero Arneis og Gavi for å nevne noen.

Det er selveste Maurizio Giacosa som kommer til Oslo denne mandagskvelden i september. Med seg har han et bredt utvalg av viner som til sammen vil gi deg en god forståelse for hva Piemonte smaker. Han lærer deg om forskjellene mellom vinstilene og områdets vinhistorie, og hva som gjør at vinene herfra holder en så høy kvalitet år etter år.

Totalt får du oppleve hele 11 utsøkte viner fra topp vinmarker denne kvelden. Bla ned for å se liste. 

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg dine kjære, venner og kjente på en enestående smaking! 

Se alle våre kurs her

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.

 undefined

 

Årgangsendringer kan forekomme.

Kommende kurs

Til toppen