Smak en eksklusiv Barolo i dobbel-magnum, i tillegg til 10 andre lekre viner fra Piemonte

Vinkurs 23. september i Oslo

(Olga Yefimova)

Smak en eksklusiv Barolo i dobbel-magnum, i tillegg til 10 andre lekre viner fra Piemonte

Opplev Piemontes fantastiske viner gjennom denne smakingen av hele 11 viner fra toppvinmarker.

Noen av verdens flotteste og mest ettertraktede viner kommer fra det klassiske området Piemonte, nordvest i Italia. Innen Piemonte er Barolo og Barbaresco de to kanskje mest berømte vinområdene, og denne kvelden får du selv oppleve Piemontes eleganse og raffinement gjennom denne smakingen av hele 11 viner.

Barbaresco.

Giacosa Fratelli er mest kjent for sine enkeltvinmarksviner og har kjøpt flere vinmarker i hjertet av Barolo, slik som Cascina Canavere i Monforte og Tenuta Le Mandorle i Castiglione Falletto. I dag er det en ny generasjon av Giacosa-familien, med fetterne Maurizio og Paolo Giacosa, som fører tradisjonene til vinhuset videre.

Til sammen eier de 50 hektar vinmarker i Piemonte og lager så vel hvite som røde viner, hvorav flere med DOCG-status slik som Barbaresco, også fra grand cru-et Basarin, Barolo, inkludert grand cru-et Bussia, Roero Arneis og Gavi for å nevne noen.

Det er selveste Maurizio Giacosa som kommer til Oslo denne mandagskvelden i september. Med seg har han et bredt utvalg av viner som til sammen vil gi deg en god forståelse for hva Piemonte smaker. Han lærer deg om forskjellene mellom vinstilene og områdets vinhistorie, og hva som gjør at vinene herfra holder en så høy kvalitet år etter år.

 

Totalt får du oppleve hele 11 utsøkte viner fra toppvinmarker denne kvelden. Smakingen blir ekstra spennende når det hele avsluttes med en svært så lekker dobbel-magnum av den fantastiske Barolo Bussia 2012. Dette kan du ikke gå glipp av!

Se alle våre kurs her

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.
Årgangsendringer kan forekomme.

Lyst til å spise noe før eller etter smakingen?
I samme huset som smaking foregår ligger Sentralen Restaurant. Der kan du spise etter smakingen, og få 10 prosent rabatt ved å vise frem kvittering for at du har deltatt på vårt arrangement.Har du lyst på noe å bite i før smakingen får du også 10 prosent rabatt på surdeigspizza i kafeen. Etter arrangementet kan du kose deg med en seksretters meny som du deler med de du eventuelt er sammen med. Eller andre som smaker sammen med deg.

 

Kommende kurs

Til toppen